ολγα κεφαλογιαννη
«Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στη Βουλή

«Υψηλό» παρέμεινε το επίπεδο και σήμερα στη Βουλή, όταν η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, ξέφυγε και είπε «άι στο δι@ολο» στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Πώς ξεκίνησε

Όλα άρχισαν όταν η βουλευτής διαμαρτυρήθηκε στο προεδρείο για την επιλογή της Υπουργού να απαντά στις ερωτήσεις των συναδέλφων της ξεχωριστά και να μην περιμένει την ολοκλήρωση του κύκλου των τοποθετήσεων.

«Κυρία Υπουργέ, δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες, περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι, να μας απαντήσει συνολικά», τόνισε η Θεανώ Φωτίου με τον προεδρεύοντα, κ. Κυριαζίδη, να απαντά πως η Υπουργός έχει αυτήν τη δυνατότητα.

«Από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή», επεσήμανε η βουλευτής, με την κυρία Κεφαλογιάννη να παίρνει το λόγο και να σημειώνει: «επειδή η κ. Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τη δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».

Ο διάλογος

  • Φωτίου: «Σας παρακαλώ, κυρία Υπουργέ. Δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο».
  • Κεφαλογιάννη: «Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…».
  • Φωτίου: «Άι στο διάολο».
  • Κεφαλογιάννη: «Τι είπατε; θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε κοινοβούλιο; Το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμνάσιο χαιδαρι
Πτώση σε σχολείο στο Χαϊδάρι: Στο χειρουργείο με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η μαθήτρια
Το χειρουργείο αναμένεται να διαρκέσει μέχρι αργά το απόγευμα - Δεν κινδυνεύει η ζωή της
Πτώση σε σχολείο στο Χαϊδάρι: Στο χειρουργείο με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η μαθήτρια
Μαρινάκης, Λαζαρίδης, Ντόρα Μπακογιάννη
Λαζαρίδης: Διέγραψε το retweet κατά της Μπακογιάννη – Μαρινάκης: «Θα υπήρχε ζήτημα αν δεν το έκανε»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης απέσυρε την ανάρτηση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη – Π. Μαρινάκης: "Ατυχέστατη και λάθος κίνηση"
Λαζαρίδης: Διέγραψε το retweet κατά της Μπακογιάννη – Μαρινάκης: «Θα υπήρχε ζήτημα αν δεν το έκανε»
αποφοτοι
Μουσικοφιλολογική βραδιά για τον Διονύση Σαββόπουλο στη Θεσσαλονίκη
Ο Σύλλογος Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ «Φιλόλογος» τιμά το έργο του δημιουργού με εισηγήσεις, λογοτεχνική προσέγγιση και ζωντανή μουσική παρουσία
Μουσικοφιλολογική βραδιά για τον Διονύση Σαββόπουλο στη Θεσσαλονίκη