gaygio
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Μιχάλης Γαυγιωτάκης

Ανεξάρτητος βουλευτής δηλώνει με επίσημη επιστολή του ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, που είχε εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες».

Να σημειωθεί ότι, μετά την αποχώρηση του Μ. Γαυγιωτάκη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με έξι βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται πλέον δέκα, εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο, αν το θελήσουν, να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Τι δήλωσε ο Γαυγιωτάκης

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος ‘Σπαρτιάτες’», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ελένη Καραγεωργοπούλου
Ελένη Καραγεωργοπούλου: Και επίσημα εκτός Πλεύσης Ελευθερίας – Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης
Βουλή: Και επίσημα εκτός Πλεύσης Ελευθερίας η Ελένη Καραγεωργοπούλου – Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης
Ελένη Καραγεωργοπούλου: Και επίσημα εκτός Πλεύσης Ελευθερίας – Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης