gaygio
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Μιχάλης Γαυγιωτάκης

Ανεξάρτητος βουλευτής δηλώνει με επίσημη επιστολή του ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, που είχε εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες».

Να σημειωθεί ότι, μετά την αποχώρηση του Μ. Γαυγιωτάκη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με έξι βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται πλέον δέκα, εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο, αν το θελήσουν, να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Τι δήλωσε ο Γαυγιωτάκης

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος ‘Σπαρτιάτες’», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παραίτηση από δουλειά λόγω Τεχνητής Νοημοσύνης
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος
Σαρώνει το νέο εργασιακό φαινόμενο της «προληπτικής παραίτησης» - Αποκαλυπτικά στοιχεία για το «τέλος του 9-5»
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος