Πολιτική 0

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: «Αν θέλει να βοηθήσει τον κόσμο, να μηδενίσει τον ΦΠΑ σε βασικά αγαθά»

Στέφανος Κασσελάκης
INTIME NEWS/ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Τα χέρια του μόχθου είναι τα πιο καθαρά. Μακάρι, να ήταν και στο Μαξίμου»

Επίθεση κατά κυβέρνησης για το ζήτημα της ακρίβειας εξαπέλυσε, κατά την επίσκεψή του στη Δημοτική Αγορά της Ξάνθης, ο Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι «η ακρίβεια φτωχοποιεί με εκθετικό τρόπο τον ελληνικό λαό» και πρότεινε την εφαρμογή μηδενικού ΦΠΑ στα βασικά αγαθά.

«Τα χέρια του μόχθου είναι τα πιο καθαρά. Μακάρι, να ήταν και στο Μαξίμου» είπε ο κ. Κασσελάκης, που συνεχίζει την απευθείας επικοινωνία με τους πολίτες, με περιοδεία στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία.

Νωρίτερα στην συνάντηση του με το Μουφτή της Ξάνθης o αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η Θράκη.

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μια «Καλύτερη Ζωή Τώρα» σε ό,τι αφορά τα θέματα της Υγείας, της Φορολογίας και της Ακρίβειας, παρουσιάζονται από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, στα πρώτα προεκλογικά τηλεοπτικά σποτ.

Στο μεταξύ στην κατάθεση πρότασης νόμου, για την κύρωση των τριών μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Καβάλα είναι ο τελευταίος σταθμός για σήμερα της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη στη βόρεια Ελλάδα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική