κασσελακης
Ο Κασσελάκης απαντά μέσω Instagram αν θα καλούσε στο γάμο του τον Μητσοτάκη και αν θα συγκυβερνούσε με τη ΝΔ

Στην Αστυπάλαια παραμένει αποκλεισμένος λόγω καιρού ο Στέφανος Κασσελάκης και έκανε ένα Instagram Story απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών.

Μεταξύ των ερωτήσεων που απάντησε ήταν για το αν θα καλούσε στο γάμο του το καλοκαίρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ απάντησε και στο αν θα συγκυβερνούσε με τη ΝΔ.

Σε ερώτηση αν θα συγκυβερνούσε με τη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Όχι, δεν θα μπορούσα να συγκυβερνήσω με κόμματα που έχουν εξαρτήσεις από τράπεζες και από ένα σύστημα προπάγανδας. Η ΝΔ είναι όντως πολυσυλλεκτικό κόμμα αλλά προς την άκρα δεξια. Αν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου θέλουν μια κοινωνία σύγχρονη και μια οικονομία ρυθμισμένη, έχουν άπλετο χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ».

Απαντώντας στο εάν θα καλούσε τον πρωθυπουργό στον γάμο του, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «όχι δεν θα τον καλέσω επειδή ο γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς», προσθέτοντας ότι «όταν ο πρωθυπουργός θα πάει σε γάμο ομοφύλων θα απαντήσει για τον βουλευτή Δράμας που με λέει αρσενικό/θηλυκό και δεν τον έχει αποπέμψει;».

Ερωτηθείς για το εάν θα αυξήσει τη χρηματοδότηση των κρατικών πανεπιστημίων, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «εννοείται πως ναι, δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση για το δημοσιονομικό πρόβλημα από το να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία. Είναι η επένδυση με την καλύτερη μακροχρόνια απόδοση. Είναι σημαντικό τα ελληνόπουλα να σπουδάζουν στη χώρα τους και η χώρα να είναι ανταγωνιστική».

Σε ερώτηση για να δώσει μια συμβουλή σε όσους τον στηρίζουν και «δέχονται ανελέητο bullying», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Είστε πολλοί και πολλές παραπάνω από όσο νομίζετε. Ο κόσμος έχει πάθει μια εσωτερική πληγή με το 41% και δεν μπορεί να πιστέψει ότι είμαστε πλειοψηφία. Είμαστε περισσότεροι, μην χάνετε το κουράγιο σας, η αλήθεια είναι στην ψυχή μας».

Στην ερώτηση για το αν κρυώνει με το κοντομάνικο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «όχι βέβαια. Πήγα λύκειο στη Βοστώνη, εκεί να δεις -20 που τράβηξα για εβδομάδες».

Τέλος, ερωτηθείς εάν θα πάει στη Ρόδο, απάντησε ότι θα το προσπαθήσει απόψε, προσθέτοντας ότι «αν είναι μέχρι 6 μποφόρ θα το δοκιμάσουμε, αλλά δεν μπορώ να το υποσχεθώ κι εγώ τις υποσχέσεις μου τις τηρώ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γροθιές συγκρούονται με χρώματα στις σημαίες της Κίνας και των ΗΠΑ
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»
Η Κίνα ζητά την απελευθέρωση του Νικολάς Μαδούρο και διαμηνύει ότι «καμία χώρα δεν μπορεί να αυτοαναγορεύεται σε παγκόσμια αστυνομία»
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»
Κυρανάκης
Παραδοχή Κυρανάκη για αεροδρόμια: «Τα συστήματα είναι απαρχαιωμένα, το γνωρίζουμε»
«Αυτά παραλάβαμε» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών σχετικά με τα συστήματα ασφαλείας των αεροδρομίων
Παραδοχή Κυρανάκη για αεροδρόμια: «Τα συστήματα είναι απαρχαιωμένα, το γνωρίζουμε»
ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με θέσεις στην ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής
Οι υποψήφιοι θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους ή προκειμένου για μουσικούς αναγνωρισμένου ταλέντου, το 15ο...
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με θέσεις στην ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής