Παλαιοχριστιανός
Θα κατέβει στις επόμενες εκλογές

Στον προεκλογικό στίβο αναμένεται να μπει ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, ο οποίος έμενε με την οικογένειά του απομονωμένος σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, καθώς ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου κόμματος που θα κατέβει στις εθνικές εκλογές, «γιατί στις ευρωεκλογές δεν προλαβαίνουμε».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται το καταστατικό «όμως δεν βιαζόμαστε… αφού δεν προλαβαίνουμε τις ευρωεκλογές», προσθέτοντας ότι «πάμε με αργά και σταθερά βήματα». Πρόσθεσε δε ότι «κάναμε έλεγχο στον Άρειο Πάγο» και «δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα».

Απέφυγε ωστόσο να απαντήσει πως θα λέγεται το κόμμα με το οποίο φιλοδοξεί να κατέβει στις εθνικές εκλογές, ενώ είπε ότι «στην σπηλιά που ζω όλο και κάτι μαθαίνω από ότι γίνεται στον κόσμο. Σίγουρα χρειάζεται αλλαγή ο τόπος στο πολιτικό σκηνικό».

«Στις ευρωεκλογές δεν προλαβαίνουμε»

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του, για το ίδιο θέμα, ο 45χρονος  είχε αναφέρει: «Γίνεται συζήτηση, για να κάνουμε ένα κόμμα μειονοτικό, για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας ως παλαιοημερολογίτες και παλαιοχριστιανοί». Ο ίδιος τότε, είχε πει ότι «πρέπει να κοιτάξουμε αν μπορούμε να υπαχθούμε στο Πατριαρχείο της Μόσχας».

Είχε υποστηρίξει ότι «στην Ελλάδα οι παλαιοημερολογίτες έχουν δεχθεί διωγμούς και πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να προστατευθούμε από αυτό».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ PISA.jpg
Παράνομη η στάση εργασίας ΟΛΜΕ-ΔΟΕ για την «Ελληνική PISA» και άμεση κήρυξη νέας από ΑΔΕΔΥ
Δεδομένου ότι οι εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί για αύριο το πρωί, το Υπουργείο Παιδείας το μόνο που πέτυχε τελικά με τη νέα του προσφυγή, ήταν να...
Παράνομη η στάση εργασίας ΟΛΜΕ-ΔΟΕ για την «Ελληνική PISA» και άμεση κήρυξη νέας από ΑΔΕΔΥ