Παύλος Μαρινάκης
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
«Αυτό που συνέβη στους Αγίους Αναργύρους δεν χωρά ούτε δικαιολογίες ούτε συμψηφισμούς, μόνο ότι πήγαν όλα στραβά»

Στους χειρισμούς της αστυνομίας στη γυναικτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Αυτό που συνέβη στους Αγίους Αναργύρους δεν χωρά ούτε δικαιολογίες ούτε συμψηφισμούς, μόνο ότι πήγαν όλα στραβά. Τον επιμερισμό της ευθύνης θα τον κρίνουν οι αρμόδιοι» είπε χαρακτηριστικά ενώ ερωτηθείς αν υπάρχει πολιτική ευθύνη απάντησε ότι «αυτό που συνέβη δεν αντικατοπτρίζει συνολικά την εικόνα της αστυνομίας. Είναι ισοπέδωση», παραδέχτηκε εκ μέρους της κυβέρνησης στον ΣΚΑΪ.

«Όταν σκοτώνεται, δολοφονείται ένας νέος άνθρωπος απέξω από ένα αστυνομικό τμήμα δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Μόνο να οργιστείς και να δεις τι συνέβη. Υπάρχουν δύο συζητήσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με το πρωτόκολλο και το εάν και εφόσον εφαρμόστηκε. Αυτό θα το εξετάσουν οι αρχές. Δεν τιμά τους 57.000 αστυνομικούς που καθημερινά δίνουν μεγάλη μάχη για το καθήκον τους», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το δεύτερο θέμα που πρέπει να εξεταστεί έχει να κάνει με την αντίληψη και κατά πόσο εκτίμησαν την κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε σε στοιχεία αναφορικά με γυναίκες που ζήτησαν βοήθεια σε δομές και στο τηλεφωνικό κέντρο 15900 αναφέροντας ενδεικτικά ότι το 2023 κάλεσαν 6.000 γυναίκες και το 2024 1.400 και τους έχει παρασχεθεί βοήθεια.

«Δεν μπορούμε να ζητάμε το “κεφάλι” ενός υπουργού γιατί σε ένα τραγικό περιστατικό προφανώς, πήγαν όλα στραβά», είπε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίδομα, λεφτά
Μπόνους στις συντάξεις: Ποιοι ασφαλισμένοι κερδίζουν από τον «ασφαλιστικό μόχθο» του παρελθόντος
Συντάξεις: Ποιοι θα δουν αυξήσεις λόγω διπλών εισφορών – Δείτε αν είστε στη λίστα
Μπόνους στις συντάξεις: Ποιοι ασφαλισμένοι κερδίζουν από τον «ασφαλιστικό μόχθο» του παρελθόντος
ΛΟΥΜΟΣ
Όταν ένα σχολείο υπερασπίζεται τον άνθρωπό του: Το πειθαρχικό στον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Παπάγου και η φωνή μιας κοινότητας
Οι ευθύνες αυξάνονται, τα πειθαρχικά πληθαίνουν, οι αποκλίσεις από το «πρωτόκολλο» γίνονται όλο και λιγότερο ανεκτές. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, κάθε...
Όταν ένα σχολείο υπερασπίζεται τον άνθρωπό του: Το πειθαρχικό στον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Παπάγου και η φωνή μιας κοινότητας
Ειδική Αγωγή
Ειδική Αγωγή: Πώς μπαίνετε στους επικουρικούς πίνακες με Πανεπιστημιακή πιστοποίηση
Το σεμινάριο που δίνει μόρια και ανοίγει τον δρόμο για ένταξη στους πίνακες Ειδικής Αγωγής
Ειδική Αγωγή: Πώς μπαίνετε στους επικουρικούς πίνακες με Πανεπιστημιακή πιστοποίηση