39xronos
«Δεν θυμάμαι τίποτα. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή» - Ο δολοφόνος, προφυλακίστηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 39χρονος που κατηγορείται για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους μετά την σύντομη απολογία του.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

«Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος, ο οποίος δια του δικηγόρου τους παρέδωσε υπόμνημα στο οποίο κάνει εκτενή αναφορά σε ψυχιατρικά – ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επικαλούμενος στο υπόμνημά του στοιχεία σύμφωνα με τα οποία μέσα σε διάστημα 10 ετών (από το 2013 έως το 2023) νοσηλεύτηκε 7 φορές, εκτός από το Δαφνί και το «Αττικόν» και σε ιδιωτικές κλινικές.

Τα ψυχωσικά επεισόδια

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, φορώντας αλεξίσφαιρο, φόρμες και παντόφλες.

Ο 39χρονος συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη και έμοιαζε ήρεμος, ενώ το κεφάλι του ήταν τυλιγμένο με γάζες προφανώς λόγω του αυτοτραυματισμού του.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

roloi-clock-ora.jpg
Πώς αλλάζει ο κόσμος και τι θα θεωρούμε φυσιολογικό σε λίγα χρόνια
Το 2030 δεν ανήκει πια στο μακρινό μέλλον. Όσα σήμερα μας φαίνονται καινοτόμα ή ακόμη και αμφιλεγόμενα, σύντομα μπορεί να αποτελούν αυτονόητο κομμάτι...
Πώς αλλάζει ο κόσμος και τι θα θεωρούμε φυσιολογικό σε λίγα χρόνια