βουλή πρ
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Τι οδήγησε στις παραιτήσεις των υπουργών

Ξαφνικά παραιτήθηκαν ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρος και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος.

Τι οδήγησε στις παραιτήσεις

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη, η απομάκρυνση των Παπασταύρου και Μπρατάκου από την κυβέρνηση οφείλετε στο γεγονός ότι η συμμετοχή τους, σε μία κοινωνική εκδήλωση, έδωσε το λάθος μήνυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή 24 Μαρτίου ο κ. Παπασταύρου και ο κ. Μπρατάκος, πήγαν στο σπίτι του Ευάγγελου Μαρινάκη, λίγες μόλις ώρες μετά τo δημοσίευμα της εφημερίδας το ΒΗΜΑ για το δυστύχημα των Τεμπών, κάτι που οδήγησε και στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θρανία
Σχολεία που καταρρέουν ή σχολεία που εμπνέουν; Παρέμβαση για τις υποδομές στην εκπαίδευση
Το Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε. αναδεικνύει τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα και ζητά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία
Σχολεία που καταρρέουν ή σχολεία που εμπνέουν; Παρέμβαση για τις υποδομές στην εκπαίδευση