Πολιτική 0

Παπαρήγα για τους «sugar daddies»: Είναι η πραγματικότητα - «Είναι το λιγότερο υποκριτές»

Παπαρήγα
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα υπερασπίστηκε η Αλέκα Παπαρήγα

Σε δήλωση προχώρησε η Αλέκα Παπαρήγα σχετικά με τα όσα είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή, πως με την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων θα οδηγήσει πολλές φοιτήτριες να αναζητήσουν «sugar daddies».

Σύμφωνα με όσα είπε, υπερασπίστηκε τη δήλωση του γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Αυτή είναι η πραγματικότητα»

«Το ΚΚΕ, ανεξάρτητα ποιος είναι Γενικός Γραμματέας, έχει διαχρονικά καταγγείλει τα δίκτυα τα οποία είτε παράνομα είτε “νόμιμα” με επωνυμία και ΑΦΜ, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν και να εκπορνεύσουν νέες γυναίκες και άνδρες», αναφέρει αρχικά η Αλέκα Παπαρήγα.

«Το ότι η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ συνδέθηκε με το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς εδώ και χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου ολόκληρες εταιρείες με αντίστοιχες πλατφόρμες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν φοιτήτριες και φοιτητές που προσπαθούν να αποπληρώσουν τα δάνεια για τις σπουδές τους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα κι όσοι προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι το λιγότερο υποκριτές», συμπλήρωσε η Αλέκα Παπαρήγα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική