Ανδρέας Παπανδρέου
Ποιος είναι ο εγγονός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

Πρόεδρος του Εθνικού Κήπου, με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα. διορίστηκε ο εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και γιός του του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που κάνει το πρώτο του βήμα στην πολιτική.

 

Η καλή σχέση της οικογένειας Παπανδρέου με τον δήμαρχο Χάρη Δούκα «γέννησε» την ιδέα της αξιοποίησής του στον εθνικό κήπο. Έχοντας αξιοσημείωτα «ένσημα» και εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, ο Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί πλέον να αναλάβει και τέτοιου είδους αποστολές.

Η εταιρία του δήμου Αθηναίων έχει την επωνυμία «Εθνικός Κήπος – Μητροπολιτικό Πράσινο Α.Ε.». Σκοπός της «είναι η διαχείριση του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου» και θα «λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας». Η συγκεκριμένη εταιρία θα μπορεί «να αναλάβει την διαχείριση και άλλων χώρων».

Ποιος είναι ο εγγονός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

Ο 42χρονος Ανδρέας Παπανδρέου μέχρι σήμερα ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη χωρίς εμπλοκή στην πολιτική.

Εκεί, στην Κρήτη ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και πλέον διδάσκει μελισσοβελονισμό.

Επιπλέον διαθέτει ενοικιαζόμενα κτήματα όπου καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα, ενώ, παράλληλα, και διαθέτει ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου «τζούνιορ» σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο ενώ βρέθηκε στη Βοστώνη προκειμένου να σπουδάσει οικονομικά.

Ωστόσο πολύ γρήγορα εγκατέλειψε τις ΗΠΑ και βρέθηκε στη Σουηδία προκειμένου να σπουδάσει Κοινωνιολογία. Όμως ούτε η Κοινωνιολογία του άρεσε και έτσι δύο χρόνια μετά βρέθηκε στο Λονδίνο, για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ.

Βρέθηκε στην Κρήτη προ δεκαετίας και το 2014 αρραβωνιάστηκε εκεί με την παίκτρια του βόλεϊ Πωλίνα Πατραμάνη, με την οποία πάντως χώρισε μερικά χρόνια αργότερα. Αγαπημένο του μέρος στην Κρήτη είναι τα Μάταλα, ενώ κινείται και μεταξύ Ηρακλείου και Ρεθύμνου με αφορμή τις επαγγελματικές του ασχολίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα