kasselakis
«Ζητώντας την άδεια του Προεδρείου του Συνεδρίου μας, θα αλλάξω την ώρα της ομιλίας μου» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του.

Πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων θα μιλήσει ο Στέφανος Κασσελάκης όπως ενημέρωσε μέσω ανάρτησής του στα social media.

«Ζητώντας την άδεια του Προεδρείου του Συνεδρίου μας, θα αλλάξω την ώρα της ομιλίας μου. Θα μιλήσω το πρωί στις 11:00, πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Από τις 9:30 μέχρι και τις 12:00 οι τοποθετήσεις των συνέδρων, ενώ μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, αναμένεται να αρχίσουν οι διαδικασίες των ψηφοφοριών. 

Σημειώνεται πως εχθές κατέθεσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος η Όλγα Γεροβασίλη, με τον Στέφανο Κασσελάκη να προτείνει να στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες στις 10 Μαρτίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα