Πολιτική

Χατζηδάκης για αγρότες: «Δεν μπορούμε να δίνουμε παραπάνω από αυτά που αντέχουμε»

Κωστής Χατζηδάκης
ΙΝΤΙΜΕ NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Η δουλειά του Υπουργείου Οικονομικών είναι και το “φρένο” για να μην ξεφύγουμε»

«Δεν μπορούμε να δίνουμε παραπάνω από αυτά που αντέχουμε. Αν η χώρα ξεφύγει και δεν έχουμε μία σοβαρή δημοσιονομική πολιτική, μπορεί να υπάρξει ευχαρίστηση στην αρχή αλλά ύστερα, όσοι πουν: “Ωσαννά” θα λένε μετά: “Σταύρωσον Αυτόν”», δήλωσε στο Open ο Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στα αιτήματα των αγροτών,.

«Δίνουμε όσα αντέχουμε»

«Δουλειά της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών είναι να επιβάλλει κανόνες και πρόστιμα στις περιπτώσεις παραβάσεων. Τελείως ειλικρινά, βγαίνεις και λες: “Δεν έχω” και σε αποκαλούν ανάλγητο. Η δουλειά του Υπουργείου Οικονομικών είναι και το “φρένο” για να μην ξεφύγουμε. Αν υπάρχει περίσσευμα, δεν το κρατάμε για εμάς αλλά το δίνουμε. Δεν γνωρίζουμε ποιες ανάγκες ενδεχομένως να παρουσιασθούν μέσα στη χρονιά. Πρέπει να κρατάμε ένα ζύγι και επαναλαμβάνω: Δίνουμε όσα αντέχουμε», προσέθεσε ο κ. Υπουργός.

«Δεν θέλουμε να πάμε στις επόμενες εκλογές με τη λογική “δώσε τα όλα” και να διαλύσουμε τη χώρα. Η ακρίβεια και το στεγαστικό αποτελούν τα δύο μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε. Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουμε υπερτριπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης συγκριτικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση», σημείωσε ακόμη ο κ. Χατζηδάκης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική