καρδίτσα
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μία ολόκληρη Περιφέρεια φοβάται με την πρώτη σταγόνα βροχής

Ο Αλέξης Χαρίτσης βρέθηκε σήμερα (02/01) στα χωριά Παλαμάς, Βλοχός, Κόσκινας και Μεταμόρφωση Καρδίτσας, όπου συνομίλησε με πληγέντες, ενώ μαζί του ήταν και η Πέτη Πέρκα.

«Τέσσερις μήνες μετά κυριαρχεί η ανασφάλεια και ο φόβος. Μια ολόκληρη περιφέρεια εν έτει 2024 φοβάται με την πρώτη σταγόνα βροχής» τόνισε σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook που συνόδευσε με φωτογραφίες απ’ την περιοχή.

«Παρά τις κυβερνητικές υποσχέσεις η Θεσσαλία παραμένει αθωράκιστη και οι κάτοικοι ξεχασμένοι χωρίς ουσιαστική στήριξη» κατήγγειλε.

Όπως τόνισε ο Αλ. Χαρίτσης, «η Νέα Αριστερά είναι εδώ για να ακούσει και να δώσει φωνή σε εκείνους που η κυβέρνηση έχει αφήσει στη μοίρα τους. Για να μην ερημώσουν τα χωριά, για την ανασυγκρότηση και την θωράκιση της περιοχής, για ένα νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο, για να μην συζητάμε ξανά μόνο μετά την καταστροφή, για μια νέα εποχή για τη Θεσσαλία».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών
Ψηφιακές δεξιότητες για εκπαιδευτικούς: Ξεκινούν οι εξετάσεις πιστοποίησης Β1, Β2 και Α’ επιπέδου ΤΠΕ
Όλες οι ημερομηνίες, οι προϋποθέσεις συμμετοχής και όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί για τη νέα διαδικασία πιστοποίησης
Ψηφιακές δεξιότητες για εκπαιδευτικούς: Ξεκινούν οι εξετάσεις πιστοποίησης Β1, Β2 και Α’ επιπέδου ΤΠΕ