kasselakis
«Η αλήθεια είναι με το μέρος μας, η δικαίωση έχει τους δικούς της χρόνους», είπε ο Σ. Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης παίρνοντας το λόγο στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, ξεκίνησε μιλώντας για τον «ελέφαντα στο δωμάτιο» δηλαδή τη νέα μειωμένη σύνθεση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας επιτιθέμενος σε όσους αποχώρησαν και δεν παρέδωσαν τις έδρες τους:

«Μπορεί σήμερα να βλέπετε λιγότερους συναδέλφους στην αίθουσα, αλλά κάποτε είχαμε 149 βουλευτές, μετά 86, μετά 71 και μετά 47. Χάσαμε το 68% της ΚΟ μέσα σε 9 χρόνια. Προφανώς μέσα σε 9 χρόνια αλλάζει η χώρα, η κοινωνία.

Δυστυχώς το συμπέρασμα είναι ότι σταδιακά υπήρξε αποσύνδεση ΣΥΡΙΖΑ και κοινωνίας. Αυτή είναι η πραγματικότητα που εμείς καλούμαστε να αναστρέψουμε. Μην ανησυχείτε που είμαστε πλέον 36 βουλευτές. Η ηθική μας κοινοβουλευτική παρουσία ήταν και θα είναι 47 βουλευτές γιατί αυτό επέλεξε ο λαός.

Το ότι μερικοί δεν σεβάστηκαν τον κώδικα δεοντολογίας, το ότι για μήνες δεν βγήκαν στα κανάλια για να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ τώρα έχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια και βάζουν την φιλοδοξία τους πάνω από την κοινωνιά, αυτά τα γνωρίζει ο ελληνικός λαός και δεν πρόκειται να τους τα συγχωρήσει, η αλήθεια είναι με το μέρος μας. Καμιά φορά η δικαίωση έχει τους δικούς της χρόνους».

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Η κοινωνία θέλει ανοιχτό κόμμα που δεν θα είναι δέσμιο σε κανένα μηχανισμό. Αυτό το κόμμα είμαστε μόνο εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σήμερα και για πάντα. Η πανίσχυρη προπαγάνδα της ΝΔ κατάφερε να δώσει πολλές ρετσινιές στο κόμμα. Εναντίον της αριστείας, των χαμηλών φόρων, οι δήθεν μπαχαλάκηδες, εθνομηδενιστές. Η ΝΔ αρχίζει να λαμβάνει την απάντησή της από την κοινωνία. Είμαστε συρρικνωμένοι αλλά και πιο ενωμένοι από ποτέ και με έναν λαό που περιμένει να ακούσει τη δική μας πρόταση».

Στη θέση του, στη «γαλαρία» της αίθουσας και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε κατά την άφιξή του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κροτιδα
Σοκ στην Πάτρα: Κροτίδα εξερράγη μέσα σε σχολείο – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής
Πανικός την ώρα των μαθημάτων – Άγνωστος πέταξε κροτίδα δίπλα σε αίθουσα Λυκείου, έρευνα από την ΕΛΑΣ
Σοκ στην Πάτρα: Κροτίδα εξερράγη μέσα σε σχολείο – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής
ποσδεπ
Προκηρύχθηκε το 17ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ για τον Φεβρουάριο 2026
Στο συνέδριο θα συζητηθούν ο απολογισμός πεπραγμένων, ο οικονομικός απολογισμός, το πρόγραμμα δράσης και θα γίνει η εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής
Προκηρύχθηκε το 17ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ για τον Φεβρουάριο 2026
pc-tilekpaideusi.jpg
Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: 15.000 υποψήφιοι έλαβαν μέρος στις εξετάσεις
15.000 υποψήφιοι έλαβαν μέρος στις Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας – Ποσοστό αυξημένο κατά 8% σε σχέση με πέρυσι
Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: 15.000 υποψήφιοι έλαβαν μέρος στις εξετάσεις