Κώστας Μπούμπας
«Ντροπή, παροτρύνει να γίνουν κυνηγοί κεφαλών» - Άγριος καβγάς στη Βουλή

Σάλο προκάλεσε στο ελληνικό κοινοβούλιο, η ομιλία βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος αναφέρθηκε σε «μαύρους» εργάτες στα χωράφια.

Για «απαράδεκτη» έκφραση μίλησε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Κελέτσης, ο οποίος είπε ότι είναι ντροπή να υπάρχουν αναφορές στην ανθρώπινη ύπαρξη με βάση το χρώμα. «Ντροπή σας, αποκαλύπτεται τι πιστεύετε, δεν είναι η πρώτη φορά… Παροτρύνει να γίνουν κυνηγοί κεφαλών… Είναι ντροπή», είπε και οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Τότε, ο Κυριάκος Βελόπουλος έπσευσε να υπερασπιστεί τον βουλευτή του, κατηγορώντας τον Σταύρο Κελέτση για μικροπολιτική. «Ήρθατε να κάνετε κοντή πολιτική με βουλευτές άλλων κομμάτων», είπε και συμπλήρωσε ότι διαστρεβλώνονται τα λεγόμενα του βουλευτή του, Κώστα Μπούμπα. «Αν δεν καταλαβαίνετε τι είναι μαύρη εργασία, να πάτε στο δημοτικό να μάθετε, διορθώθηκε  η φράση, μπορεί στη ρύμη του λόγου να εκφράστηκε διαφορετικά… μην επιμένετε ανόητα, είστε πονηρός», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Σταύρος Κελέτσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις διευκρινίσεις Βελόπουλου. «Ο άνθρωπος μπορεί εν τη ρύμη του λόγου του να το είπε, αλλά με είπατε πονηρό, κοντό και ανόητο, όλοι καταλαβαινόμαστε εδώ μέσα…», πρόσθεσε.

Ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γεωργαντάς υποστήριξε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

«Να σταματήσετε να παίρνετε μαύρους αλλοδαπούς στα χωράφια»

«Οι αγρότες είναι ανάστατοι. Δεν μπορούν να καλύψουν τα προς το ζην. Εργάτες γης απλήρωτοι, άλλο μεγάλο πρόβλημα αυτό που εμείς στην Ελληνική Λύση θα καταθέσουμε επίκαιρη ερώτηση με συγκεκριμένη πρόταση. Για να σταματήσετε να παίρνετε μαύρους αλλοδαπούς στα χωράφια, γιατί αυτό γίνεται και στη δική μου εκλογική περιφέρεια, ανασφάλιστους, ενώ με ένα πρόγραμμα μπορείτε να πάρετε Έλληνες αγρότες και να πάνε τα παιδιά μας να δουλέψουν», ήταν η δήλωση του Κώστα Μπούμπα που προκάλεσε αντιδράσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια