Κώστας Μπούμπας
«Ντροπή, παροτρύνει να γίνουν κυνηγοί κεφαλών» - Άγριος καβγάς στη Βουλή

Σάλο προκάλεσε στο ελληνικό κοινοβούλιο, η ομιλία βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος αναφέρθηκε σε «μαύρους» εργάτες στα χωράφια.

Για «απαράδεκτη» έκφραση μίλησε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Κελέτσης, ο οποίος είπε ότι είναι ντροπή να υπάρχουν αναφορές στην ανθρώπινη ύπαρξη με βάση το χρώμα. «Ντροπή σας, αποκαλύπτεται τι πιστεύετε, δεν είναι η πρώτη φορά… Παροτρύνει να γίνουν κυνηγοί κεφαλών… Είναι ντροπή», είπε και οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Τότε, ο Κυριάκος Βελόπουλος έπσευσε να υπερασπιστεί τον βουλευτή του, κατηγορώντας τον Σταύρο Κελέτση για μικροπολιτική. «Ήρθατε να κάνετε κοντή πολιτική με βουλευτές άλλων κομμάτων», είπε και συμπλήρωσε ότι διαστρεβλώνονται τα λεγόμενα του βουλευτή του, Κώστα Μπούμπα. «Αν δεν καταλαβαίνετε τι είναι μαύρη εργασία, να πάτε στο δημοτικό να μάθετε, διορθώθηκε  η φράση, μπορεί στη ρύμη του λόγου να εκφράστηκε διαφορετικά… μην επιμένετε ανόητα, είστε πονηρός», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Σταύρος Κελέτσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις διευκρινίσεις Βελόπουλου. «Ο άνθρωπος μπορεί εν τη ρύμη του λόγου του να το είπε, αλλά με είπατε πονηρό, κοντό και ανόητο, όλοι καταλαβαινόμαστε εδώ μέσα…», πρόσθεσε.

Ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γεωργαντάς υποστήριξε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

«Να σταματήσετε να παίρνετε μαύρους αλλοδαπούς στα χωράφια»

«Οι αγρότες είναι ανάστατοι. Δεν μπορούν να καλύψουν τα προς το ζην. Εργάτες γης απλήρωτοι, άλλο μεγάλο πρόβλημα αυτό που εμείς στην Ελληνική Λύση θα καταθέσουμε επίκαιρη ερώτηση με συγκεκριμένη πρόταση. Για να σταματήσετε να παίρνετε μαύρους αλλοδαπούς στα χωράφια, γιατί αυτό γίνεται και στη δική μου εκλογική περιφέρεια, ανασφάλιστους, ενώ με ένα πρόγραμμα μπορείτε να πάρετε Έλληνες αγρότες και να πάνε τα παιδιά μας να δουλέψουν», ήταν η δήλωση του Κώστα Μπούμπα που προκάλεσε αντιδράσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
ΔΥΠΑ- Ημέρα Καριέρας στα Ιωάννινα: Πάνω από 800 θέσεις εργασίας σε 35 επιχειρήσεις
Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται ένα χρόνο μετά την πρώτη «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, έχουν μέχρι στιγμής...
ΔΥΠΑ- Ημέρα Καριέρας στα Ιωάννινα: Πάνω από 800 θέσεις εργασίας σε 35 επιχειρήσεις