tzakri
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Ο Κασσελάκης είναι ενωτικός. Να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμό στις διαγραφές», δήλωσε η Θ. Τζάκρη

«Η δημοσκόπηση της Pulse αποτυπώνει την εικόνα μας τον τελευταίο μήνα, μία εικόνα αλληλοσπαραγμού» δήλωσε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

«Μία εικόνα αλληλοσπαραγμού δεν βοηθάει την εικόνα ενός κόμματος, δεν ψάχνουμε για θαύματα η ανασυγκρότηση ενός κόμματος είναι μία πολύπλοκη διαδικασία. Δεν ψάχνουμε για θαυματοποιούς, όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι ψέυτης», συμπλήρωσε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ.

«Ο πρόεδρός μας είναι μακράς πνοής, θα κριθεί στο χρόνο, θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές, τον πολεμούν δήθεν αγωνιστές», σχολίασε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως "δεν πρέπει να κριθεί στις ευροεκλογές, ο κ Κασσελακης ήρθε για να μείνει".

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα, δήλωσε πως "είναι κρίμα που προχώρησε σε τέτοιες τοποθετήσεις".

"Με αυτόν τον αλληλοσπαραγμό δίνουμε την εικόνα ενός τσίρκου"

«Κάποιοι θέλουν να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ καλοκαιρινό να τον κατεδαφίσουν, θέλουν να οικοδομήσουν μία εικόνα της αριστερής θαλπωρής, εμάς η επιδίωξή μας είναι διαφορετική. Θέλουμε η δημοκρατική παράταξη να κυβερνήσει ξανά τον τόπο με επάρκεια. Να βγάλουμε την εικόνα ενός συντεταγμένου κόμματός και όχι ενός ''τσίρκου''. Με αυτόν τον αλληλοσπαραγμό, ναι έχει γίνει τσίρκο, δε μιλάω για τις πολιτικές διαφωνίες. Ο κ Κασσελάκης μόνο ενωτικός είναι. Τους τείνει κάθε μέρα χείρα φιλίας», δήλωσε.

«Ναι'' στις διαγραφές χωρίς δισταγμό»

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις διαγραφές, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμό. Αν κάνει πίσω ο Κασσελάκης, θα είναι λάθος. Αν σταθεί δίπλα τους θα είναι σαν αυτοκτονία. Υπάρχει ένα συστημικό σχέδιο φθοράς του κόμματος που το βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας", τόνισε και πρόσθεσε πως "στον συριζα υπάρχουν μέλη δύο ταχυτήτων που το βλέπουμε καθημερινά».

Για το συνέδριο η κ. Τζάκρη δήλωσε πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ενώ τέλος αναφερόμενη στο πρώτο τετ-α- τετ Κασσελάκη Μητσοτάκη δήλωσε πως "θα ειπωθούν τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, για παράδειγμα η στάση του κ. Μητσοτάκη να δει μόνο τον Νετανιάχου και όχι τον πρόεδρο των Παλαιστινίων αποτελεί μία ρωγμή στην εξωτερική πολιτική. Ακόμη ο κ. Κασσελάκης θα θέσει τα ζητήματα της ακρίβειας αλλά και το θέμα της προανακριτικής για τα Τέμπη".

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμεα
Σφοδρή επίθεση εκπαιδευτικών στον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την «κατάρρευση» του Ειδικού Σχολείου στο Σικιαρίδειο
Ανοιχτή επιστολή κατά της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου: «Ωραιοποιούν την εγκατάλειψη των Ειδικών Σχολείων με έγγραφα»
Σφοδρή επίθεση εκπαιδευτικών στον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την «κατάρρευση» του Ειδικού Σχολείου στο Σικιαρίδειο
education
Άμεση επικαιροποίηση του νομοθετικού πλαισίου Υπηρεσιακών Μεταβολών για εκπαιδευτικούς με αναπηρία άνω του 67%
Πολλές σοβαρές παθήσεις ή περιπτώσεις αναπηρίας άνω του 67% δεν περιλαμβάνονται ρητά ή αντιμετωπίζονται αποσπασματικά, με αποτέλεσμα να...
Άμεση επικαιροποίηση του νομοθετικού πλαισίου Υπηρεσιακών Μεταβολών για εκπαιδευτικούς με αναπηρία άνω του 67%
απθ
Aristotle Innovation Forum: Η εξερεύνηση του διαστήματος στο «μικροσκόπιο» κορυφαίων επιστημόνων στη Θεσσαλονίκη
Διάστημα, κλιματική κρίση και αρχαία σοφία: Το συναρπαστικό τριπλό ραντεβού στο Aristotle Innovation Forum
Aristotle Innovation Forum: Η εξερεύνηση του διαστήματος στο «μικροσκόπιο» κορυφαίων επιστημόνων στη Θεσσαλονίκη