Δώρα Αυγέρη
Δεν μας είπε, όμως, η κ. Αυγέρη με ποιο αλκοολούχο θα παρομοίαζε τώρα την κατάσταση στην Κουμουνδούρου. Εντάξει… ευκολάκι! Με τέτοια επικράτηση των Κρητικών, ο ΣΥΡΙΖΑ  είναι πλέον καθαρή κι ανόθευτη τσικουδιά.

Σήμερα θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν μπορεί κανείς παρά να παραδεχτεί ότι η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του (κατά δήλωσή της), Δώρα Αυγέρη διαθέτει φαντασία και ευρηματικότητα. Αλλιώς δεν θα μπορούσε να εκφράσει πιο γλαφυρά την κρίση της για το πώς κυλούσε η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών μέχρι την εμφάνιση του President Kassel. 

«Όπως το πεθαμένο λικέρ», είπε η εκ Θεσσαλονίκης πολιτικής και άφησε με το στόμα ανοικτό τον φίλο μου τον Παναγιώτη Στάθη. Ωραία και ευφάνταστη παρομοίωση, πρέπει να το παραδεχτούμε. Δεν μας είπε, όμως, η κ. Αυγέρη με ποιο αλκοολούχο θα παρομοίαζε τώρα την κατάσταση στην Κουμουνδούρου. Εντάξει… ευκολάκι! Με τέτοια επικράτηση των Κρητικών, ο ΣΥΡΙΖΑ  είναι πλέον καθαρή κι ανόθευτη τσικουδιά. Μην σας πω ότι «κάνουνε και κούπες» όλοι μαζί με όσα γίνονται αυτή την περίοδο στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολικά γεύματα
Σχολικά γεύματα: Θα δίνατε στο παιδί σας ένα προϊόν που η ετικέτα του γράφει ότι «ενδέχεται να περιέχει ίχνη» από ένα ευρύ φάσμα αλλεργιογόνων ουσιών, μεταξύ των οποίων ξηροί καρποί, σόγια, μαλάκια και καρκινοειδή;
Σχολικά γεύματα: Όταν η ετικέτα γεννά περισσότερα ερωτήματα από απαντήσεις
Σχολικά γεύματα: Θα δίνατε στο παιδί σας ένα προϊόν που η ετικέτα του γράφει ότι «ενδέχεται να περιέχει ίχνη» από ένα ευρύ φάσμα αλλεργιογόνων ουσιών, μεταξύ των οποίων ξηροί καρποί, σόγια, μαλάκια και καρκινοειδή;
βασεις
Εθνικό Απολυτήριο: Στο «τραπέζι» η βαθμολόγηση δεξιοτήτων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ
Το πλάνο που εξετάζει η επιτροπή του Εθνικού Διαλόγου για τη θεσμοθέτηση του Εθνικού Απολυτηρίου
Εθνικό Απολυτήριο: Στο «τραπέζι» η βαθμολόγηση δεξιοτήτων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ