τσιπρας γιωργος
«Αφού δεν κάνουμε μαζί, να φύγουν μια ώρα αρχύτερα»

«Ας περιμένουμε να δούμε ποιοι θα φύγουν», τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, για τις διαγραφές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αφού δεν κάνουμε μαζί, να φύγουν μια ώρα αρχύτερα» ανέφερε ακόμη ο ίδιος μεταξύ άλλων, ενώ σημείωσε στην ΕΡΤ το βράδυ της Τετάρτης: «Δεν σημαίνει ότι αυτοί που ψήφισαν Κασσελάκη, ότι δεν θα αποδέχονταν την Έφη Αχτσιόγλου ως πρόεδρο του κόμματος. Άρα, όσοι δεν ψήφισαν τον Στέφανο ή ακόμη και σήμερα διαφωνούν για Χ λόγους, δεν σημαίνει δεν αποδέχονται το ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα, τον Στέφανο Κασσελάκη ως πρόεδρο κλπ. Το πόσοι τελικά θα φύγουν -όταν φύγουν για άλλο κόμμα- θα το δούμε».

«Γνωρίζω πάρα πολλά στελέχη και μέλη που όχι μόνο ψήφισαν κάποια άλλη επιλογή και οι άνθρωποι κάθε άλλο παρά θέλουν να φύγουν έτσι, αλλά διαφωνούν και με αυτά τα οποία συμβαίνουν. Τις δηλώσεις οι οποίες γίνονται κτλ. Άρα να περιμένουμε να δούμε ποιοι θα φύγουν, θα φύγουν κάποιοι. Δεν είναι μόνο η δήλωση του Δημήτρη Βίτσα και τα κείμενα τα οποία κυκλοφορούν μιλάνε καθαρά ότι δεν αντέχουμε να συνυπάρχουμε κλπ», τόνισε μεταξύ άλλων

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει και ένα τμήμα του κόμματος, όσο μικρό αποδειχτεί, λίγο μεγαλύτερο, το οποίο σου λέει "εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, θα κάνω κάποιο άλλο κόμμα κτλ”. Και μάλιστα προχωράει σε μια τακτική που κάνει μεγάλη ζημιά. Μην κρυβόμαστε, κάνει ζημιά.

Η εικόνα που βγαίνει στα κανάλια είναι πολύ άσχημη. Δεν είναι πολιτικό το ζήτημα και λύνεται άμεσα πολιτικά, αφού δεν κάνουμε μαζί, μια ώρα αρχύτερα να φύγουν οι άνθρωποι, να τελειώνουμε. Αυτή είναι η κατάσταση. Δεν είναι θέμα διαγραφών. Παλαιότερα υπήρχε και από καταστατικά σε άλλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ κτλ αυτή τη δυνατότητα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε διαγράψει όλη τη δημοκρατική άμυνα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα