Στέφανος Κασσελάκης
Τι λένε οι πολίτες για τον Κασσελάκη στη δημοσκόπηση GPO

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου αλλά και μεγάλη… μάχη στον χώρο της Κεντροαριστεράς, όπου το ΠΑΣΟΚ έχει μόλις μία μονάδα διαφορά πια από τον ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε η μεγάλη δημοσκόπηση της GPO η οποία προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζουν τα επί μέρους ερωτήματα που αφορούν στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα αυτό με το οποίο οι πολίτες ρωτήθηκαν για το πού τοποθετείται πολιτικά ο Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε ενδιαφέρουσες απαντήσεις από πλευράς των πολιτών. Ως Αριστερό τον χαρακτηρίζει μόλις το 6,1% των ερωτηθέντων, ενώ ως Κεντροαριστερό τον χαρακτηρίζει το 17,4%.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτηρίζεται Κεντροδεξιός από το 17% αλλά και Δεξιός από ένα 14,3%.

Το 20,2%, ωστόσο, απάντησε τίποτα από τα παραπάνω, μη μπορώντας να κατατάξει πολιτικά τον κ. Κασσελάκη, δείγμα της απουσίας πολιτικού λόγου στις μέχρι τώρα τοποθετήσεις του.

Από εκεί και πέρα, το 48,6% όσων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, θεωρούν ότι όσοι διαφωνούν με τις επιλογές του κ. Κασσελάκη πρέπει να μείνουν στο κόμμα και να ασκούν κριτική ενώ το 43% θεωρεί ότι πρέπει να αποχωρήσουν.

Επίσης, μεταξύ όσων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές το 76,2% θεωρεί ότι η στάση των κ.κ. Φίλη, Σκουρλέτη και Τζουμάκα δεν συμβάλει στην ενότητα του κόμματος και το 77,7% θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον κ. Κασσελάκη κινείται στη σωστή και μάλλον στη σωστή κατεύθυνση.

Από την άλλη, το 54,4% των πολιτών κρίνει αρνητικά την πορεία της κυβέρνησης μετά τις εκλογές ενώ το 43,8% την κρίνει θετικά. Το 55,5% θεωρεί ότι η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα