xatzaras
Αποχώρησε από την παράταξη Σγουρού ο Σπύρος Χατζάρας μετά τον σάλο με τα αντισημιτικά σχόλια

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με τις απόψεις του υποψηφίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, Σπύρου Χατζάρα, για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού.

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες μέρες ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων κατά του Σπύρου Χατζάρα, που είναι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, καθώς φόρεσε μπλουζάκι με το «Ζ» το οποίο φέρει ο ρωσικός στρατός που επιχειρεί στην Ουκρανία.

Μάλιστα έκανε και ανάρτηση με το μπλουζάκι, δηλώνοντας ανοιχτά τη στήριξή του στον Πούτιν. Έγραψε επίσης πως δεν συμπαθεί τον Ζελένσκι και τον «Μητσοτακένσκι».

Ωστόσο, σήμερα ο ίδιος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί. Σε δήλωσή του, ισχυρίζεται πως είναι «αντι-μητσοτακικός» και όχι «αντισημίτης», ενώ κάνει λόγο για «πολιτικό υπόκοσμο της προδοσίας, της εξάρτησής και της υποτέλειας», που «τρέμει την ανασυγκρότηση του παλλαϊκού κινήματος και τη διογκούμενη λαϊκή συσπείρωση γύρω από τον Γιάννη Σγουρό».

Η δήλωση του Σπύρου Χατζάρα:

«Κατ αρχήν είμαι αντιμητσοτακικός και δεν είμαι αντισημιτης. Ο πολιτικός υπόκοσμος της προδοσίας, της εξάρτησης και της υποτέλειας , τρέμει την ανασυγκρότηση του παλλαϊκού κινήματος και τη διογκούμενη λαϊκή συσπείρωση γύρω από τον Γιάννη Σγουρό και συνεχίζουν να του επιτίθενται με πρόσχημα τον Σπύρο Χατζάρα.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού έγινε προκειμένου να συμβάλλω με τους φίλους μου από το Κίνημα 21 και τους επιζώντες του μεγάλου πατριωτικού ΠΑΣΟΚ στη νίκη ενός μεγάλου αντιμητσοτακικού συνασπισμού. Η νίκη μας απέχει μερικές ημέρες. Μέσω της συνεχιζόμενης κατασυκοφάντησής μου στοχοποιείται μόνο ο Γιάννης Σγουργός. Οι δόλιοι συκοφάντες, θα μου καταβάλουν τις αποζημιώσεις που θα μου επιδικάσουν τα δικαστήρια με τις αγωγές που έχω ήδη καταθέσει.

Μπορώ να διαβεβαιώσω την αμερικανική πρεσβεία και τους φίλους του κ. Ιωακειμίδη και του κ. Κασιδιάρη ότι με ενδιαφέρει μόνο η νίκη του κ. Σγουρού και όχι η εκλογή μου. Δηλώνω ότι αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη νίκη του Γιάννη Σγουρού στις περιφερειακές εκλογές ως στέλεχος του Κινήματος 21 του οποίου είμαι συνιδρυτής. Παραμένω φίλος και υποστηρικτής του Γιάννη Σγουρού, αλλά αποχωρώ οικειοθελώς από την παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apple-education_ekpaideusi.jpg
ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Πώς να υπολογίσετε εύκολα τα μόριά σας για τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026
Νέο ψηφιακό εργαλείο δίνει στους υποψηφίους τη δυνατότητα να εκτιμήσουν τη θέση τους στους πίνακες πριν την έναρξη των αιτήσεων
ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Πώς να υπολογίσετε εύκολα τα μόριά σας για τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026
pencils-education_foto.jpg
Αναπληρωτής σήμερα, μόνιμος αύριο: Τι ισχύει όταν έρθει ο διορισμός μέσα στη χρονιά
Το θεσμικό πλαίσιο ξεκαθαρίζει: Υποχρεωτική παραμονή στη θέση έως το τέλος του σχολικού έτους – Πώς υπολογίζονται τα μόρια
Αναπληρωτής σήμερα, μόνιμος αύριο: Τι ισχύει όταν έρθει ο διορισμός μέσα στη χρονιά