voridis
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι είπε για την κακοκαιρία ο υπουργός Επικρατείας

Η κατάσταση στη Θεσσαλία και τον Βόλο είναι τραγική, ενώ πνίγονται για δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα. Σπίτια χάνονται, άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι, ζώα κινδυνεύουν και τίποτα δεν φτιάχνεται.

Μετά την «αναποδιά» που είχε χαρακτηρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την κακοκαιρία Daniel, ο Μάκης Βορίδης έκανε ακόμη μία τραγική δήλωση για την κακοκαιρία σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός Επικρατείας δεν είναι ότι το είπε ενώ μιλούσε συνεχόμενα ώστε να μπορεί να του «ξεφύγει», αλλά ξεκίνησε τον λόγο του αναφέροντας «εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος».

Ο Μ. Βορίδης για να δικαιολογήσει τα περί «ατυχίας» είπε ότι «οι πρώτες μετρήσεις, παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή, κάνουν λόγο για νερό μεγαλύτερο από τον Ιανό και μικρότερο από τον Daniel. Ήταν απόλυτα εστιασμένο στον Βόλο».

Για αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν από την κυβέρνηση, από τον προηγούμενο εφιάλτη, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα οποία ήταν δυνατόν να γίνουν, έχουν γίνει».

Το βίντεο:

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΚΕ
ΔΑΚΕ Ζακύνθου κατά ΟΛΜΕ για την PISA: «Φοβάται τη σύγκριση και την αξιολόγηση»
Σφοδρή επίθεση στην ΟΛΜΕ για τη στάση της απέναντι στις διεθνείς εξετάσεις και τις ευρωπαϊκές εκπαιδευτικές πρακτικές
ΔΑΚΕ Ζακύνθου κατά ΟΛΜΕ για την PISA: «Φοβάται τη σύγκριση και την αξιολόγηση»