voridis
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Τι είπε για την κακοκαιρία ο υπουργός Επικρατείας

Η κατάσταση στη Θεσσαλία και τον Βόλο είναι τραγική, ενώ πνίγονται για δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα. Σπίτια χάνονται, άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι, ζώα κινδυνεύουν και τίποτα δεν φτιάχνεται.

Μετά την «αναποδιά» που είχε χαρακτηρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την κακοκαιρία Daniel, ο Μάκης Βορίδης έκανε ακόμη μία τραγική δήλωση για την κακοκαιρία σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός Επικρατείας δεν είναι ότι το είπε ενώ μιλούσε συνεχόμενα ώστε να μπορεί να του «ξεφύγει», αλλά ξεκίνησε τον λόγο του αναφέροντας «εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος».

Ο Μ. Βορίδης για να δικαιολογήσει τα περί «ατυχίας» είπε ότι «οι πρώτες μετρήσεις, παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή, κάνουν λόγο για νερό μεγαλύτερο από τον Ιανό και μικρότερο από τον Daniel. Ήταν απόλυτα εστιασμένο στον Βόλο».

Για αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν από την κυβέρνηση, από τον προηγούμενο εφιάλτη, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα οποία ήταν δυνατόν να γίνουν, έχουν γίνει».

Το βίντεο:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθεατρο
Πανεπιστημιακοί: «Το Πανεπιστήμιο ως εργαστήριο ειρήνης - Καταδίκη της ρητορικής και της ρακτικής του πολέμου»
Κάλεσμα για ενεργό ρόλο της ακαδημαϊκής κοινότητας, διεθνείς συνεργασίες και δράσεις υπέρ της ειρήνης απέναντι στην κλιμάκωση των συγκρούσεων
Πανεπιστημιακοί: «Το Πανεπιστήμιο ως εργαστήριο ειρήνης - Καταδίκη της ρητορικής και της ρακτικής του πολέμου»