Η κατάσταση στη Θεσσαλία και τον Βόλο είναι τραγική, ενώ πνίγονται για δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα. Σπίτια χάνονται, άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι, ζώα κινδυνεύουν και τίποτα δεν φτιάχνεται.
Μετά την «αναποδιά» που είχε χαρακτηρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την κακοκαιρία Daniel, ο Μάκης Βορίδης έκανε ακόμη μία τραγική δήλωση για την κακοκαιρία σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Ο υπουργός Επικρατείας δεν είναι ότι το είπε ενώ μιλούσε συνεχόμενα ώστε να μπορεί να του «ξεφύγει», αλλά ξεκίνησε τον λόγο του αναφέροντας «εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος».
Ο Μ. Βορίδης για να δικαιολογήσει τα περί «ατυχίας» είπε ότι «οι πρώτες μετρήσεις, παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή, κάνουν λόγο για νερό μεγαλύτερο από τον Ιανό και μικρότερο από τον Daniel. Ήταν απόλυτα εστιασμένο στον Βόλο».
Για αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν από την κυβέρνηση, από τον προηγούμενο εφιάλτη, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα οποία ήταν δυνατόν να γίνουν, έχουν γίνει».
Το βίντεο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ