Στροφή 180 μοιρών από την Έλενα Ακρίτα: Με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει Στέφανο Κασσελάκη η Έλενα Ακρίτα

Σε αλλαγή της αρχικής της επιλογής για στήριξη υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε η Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε δηλώσει ότι στήριζε την Έφη Αχτσιόγλου.

Ωστόσο, η απαξίωση του 45% των ψηφοφόρων με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεσμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων από πλευράς της Αχτσιόγλου προβλημάτισαν ιδιαίτερα την Έλενα Ακρίτα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε σε ανάρτησή της στο facebook ότι ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη.

«Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν» επισήμανε.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Εφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου.

Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεσμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μας αρέσουν τα νούμερα.

Λίγο αργότερα, ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη - κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία.

Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν.

Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριέρα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!

Έλενα Ακρίτα

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Νέα Αριστερά ο Φερχάτ Οζγκιούρ
«Τριγμοί» στη Νέα Αριστερά: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Οζγκιούρ Φερχάτ
«Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους» η απάντηση της Νέας Αριστεράς, κίνδυνος διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
«Τριγμοί» στη Νέα Αριστερά: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Οζγκιούρ Φερχάτ
Μάο Τσετούνγκ
Εκδήλωση αύριο Σάββατο στο «Σήμα» για την Πολιτιστική επανάσταση στην Κίνα
Πολιτική εκδήλωση για τα 60 χρόνια από τη Μεγάλη Προλεταριακή Πολιτιστική Επανάσταση, ΣΗΜΑ, Σάββατο 16/5, 7:30 μμ
Εκδήλωση αύριο Σάββατο στο «Σήμα» για την Πολιτιστική επανάσταση στην Κίνα