Μάκης Μπαλαούρας - Νίκος Μωραΐτης
O Μάκης Μπαλαούρας έκανε λόγο για χυδαιότητα και ηλικιακό ρατσισμό

«Βαριές» κουβέντες αντάλλαξαν διαδικτυακά ο Μάκης Μπαλαούρας με τον Νίκο Μωραΐτη για την ανάρτηση Δραγασάκη υπέρ της υποψηφιότητας Αχτσιόγλου και κατά του Στέφανου Κασσελάκη, που στηρίζει ο γνωστός στιχουργός.

Ο Νίκος Μωραΐτης σχολίασε στα social media τη συγκεκριμένη ανάρτηση, χρησιμοποιώντας στίχους του Νίκου Γκάτσου από το τραγούδι «Τα γερόντια». Ωστόσο,  99 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν και υπέγραψαν κείμενο στήριξης στον Γιάννη Δραγασάκη.

Τότε, ο Μάκης Μπαλαούρας έκανε λόγο στο Twitter για χυδαιότητα και ηλικιακό ρατσισμό, ισχυριζόμενος ότι ο Νίκος Μωραΐτης είναι επ'αμοιβή λογογράφος του επιτελείου Κασσελάκη.

«Χυδαιότητα και με ηλικιακό ρατσισμό ( τα έχουν υποστεί και άλλοι και στην Ηλεία…). Επίθεση του στιχουργού θιασώτη επ’ αμοιβή λογογράφου του επιτελείου Κασσελάκη Ν Μωραΐτη προς τον Γ Δραγασάκη, αναρτώντας στο τους στίχους του Γκάτσου από «Τα γερόντια», στοχοποιώντας τον Δραγασάκη» έγραψε ο πρώην βουλευτής.

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε -αρχικά τουλάχιστον- την οργή του Νίκου Μωραΐτη, ο οποίος ανέβασε ακόμη περισσότερο τους τόνους.

«Έχετε μία ώρα για να κατεβάσε την ανάρτηση. Ούτε "επ'αμοιβή", ούτε "λογογράφος" είμαι. Ξέρετε τι μας οδηγεί ως πολίτες στην υποστήριξη Κασσελάκη; Το ότι σας σιχαθήκαμε. Που φάγατε τον Τσίπρα, που φέρεστε σαν ιδιοκτήτες του κόμματος» ανέφερε αιχμηρά.

Ανάρτηση Μωραΐτη

Λίγο αργότερα όμως, έκανε ένα βήμα πίσω, σεβόμενος -όπως είπε- τον αγώνα του Μάκη Μπαλαούρα την περίοδο της Χούντας.

«Είχα γράψει ένα tweet ζητώντας του να κατεβάσει την ανάρτησή του γιατί είναι ψέμα. Μου έγραψαν για τους αγώνες του στη Χούντα. Μου έστειλαν και φωτογραφίες. Δε ζητώ να κατεβάσει τίποτα. Άνθρωποι που αγωνίστηκαν τόσο, έχουν από εμένα δικαίωμα να γράφουν ό,τι θέλουν» σημείωσε ο Νίκος Μωραΐτης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι πολύ σοβαρό θεραπεύουν οι τηγανητές πατάτες;

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα