Κικίλιας (2)
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Τι δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας για τα Πανεπιστήμια

Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 έδωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, δηλώνοντας υπέρ της ύπαρξης πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Τι ανέφερε

«Πιστεύω ότι είναι μία δέσμευση της κυβέρνησής μας η οποία πρέπει να υλοποιηθεί. Και σωστά λέει ο Πρωθυπουργός ότι επεξεργαζόμαστε τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον οποίο μπορεί να εφαρμοστεί και να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα.

Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα συνεχίσουμε να στέλνουμε τα παιδιά μας στα ελληνικά πανεπιστήμια και αυτά τα παιδιά, αντί το μέλημά τους να είναι πώς θα εφοδιαστούν με τις καλύτερες δυνατές σπουδές και γνώσεις έτσι ώστε να έχουν μια θέση εργασίας, θα κινδυνεύουν από κακοποιά στοιχεία, από ανθρώπους του ποινικού εγκλήματος και από οποιονδήποτε τυχάρπαστο μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει χωρίς κανέναν έλεγχο στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Αν με ρωτάτε αν πρέπει να υπάρχει πανεπιστημιακή αστυνομία, σας δηλώνω ευθέως ότι ναι, πρέπει να υπάρχει» ανέφερε αρχικά ο Β. Κικίλιας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γαζα
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»
Κι όταν, στα δύσκολα, συρρικνώνομαι κι αναζητώ την αγκαλιά, τις δίχως προϋποθέσεις, πιο αφειδώλευτης αγάπης κι όταν τις νύχτες του χειμώνα, βρέχει...
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»