Πολιτική 0

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έκανε την πρώτη παρέμβαση - «Αρχίσαμε» φώναζαν οι βουλευτές

Ζωή
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Την πρώτη της παρέμβαση στη Βουλή έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Την πρώτη της παρέμβαση στη Βουλή έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου πριν λίγη ώρα, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Βουλής.

Μάλιστα, αρκετοί φαίνεται να διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας «αρχίσαμε», όπως αναφέρει δημοσίευμα του newsbeast.gr.

Τι συνέβη

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η ονομαστική ψηφοφορία για την εκλογή του Κώστα Τασούλα ως Προέδρου της Βουλής ήρθε και η σειρά να ακουστεί το όνομα της κας Κωνσταντοπούλου, όπου η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αρκούσε απλώς να απαντήσει «παρούσα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνη άρχισε να εξηγεί ότι η ίδια και το κόμμα της θα ψηφίσουν «παρών» και συνέχισε εξηγώντας ότι αυτό γίνεται «για λόγους αρχής χωρίς προσωπική μομφή στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Τασούλα». Και δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε λέγοντας ότι «με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να δηλώσω ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα συμβάλλει στην ενίσχυση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας».

Καθώς η παρέμβασή της κράτησε παραπάνω από το αναμενόμενο, αρκετοί ήταν οι βουλευτές που φαίνεται να διαμαρτυρήθηκαν.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική