Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Συνέντευξη τύπου θα δώσουν αύριο οι «κομμένοι» υποψήφιοι της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Συνέντευξη Τύπου παραχωρούν αύριο, Τρίτη, οι «κομμένοι» υποψήφιοι βουλευτές της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια αυτής θα καταγγείλουν τις μεθοδεύσεις που έγιναν για να βρεθούν πιο χαμηλά, σε μη εκλόγιμες θέσεις, στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του ieidiseis.gr.

Τι θα αναφέρουν

Οι υποψήφιοι βουλευτές (πάνω από δέκα), οι οποίοι ως επί το πλείστον αναδείχθηκαν πρώτοι σε ψήφους στις εκλογικές περιφέρειες τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου, θα σταθούν στην ηθική πλευρά τους ζητήματος, θα ανακοινώσουν και επίσημα ότι αίρουν τη στήριξή τους στην Πλεύση Ελευθερίας αν και θα συμμετάσχουν στις λίστες, αφού αυτές έχουν ήδη κατατεθεί και δεν μπορούν να αλλάξουν.

Η συνέντευξη Τύπου των παρακαμφθέντων υποψηφίων βουλευτών θα πραγματοποιηθεί στο «Elia Ermou Athens», στην οδό Ερμού 15-17, στη μία το μεσημέρι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anoia_722019.jpeg
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο
Σύμφωνα με ειδικούς, μικρές και απλές δραστηριότητες μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη διατήρηση της πνευματικής εγρήγορσης σε κάθε ηλικία.
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο