Μάκης Βορίδης
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
«Βόμβα» Βορίδη για το ενδεχόμενο να στηθούν τρίτες κάλπες

Το ενδεχόμενο να στηθούν και τρίτες κάλπες σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου άφησε ανοιχτό το πρωί του Σαββάτου (27/5) ο Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

«Όλα τα κόμματα λένε όχι σε συνεργασία και επομένως το θέμα είναι όχι το τι θέλουμε. Αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, πάμε υποχρεωτικά σε τρίτες κάλπες», υπογράμμισε μιλώντας στο Mega.

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε πως πίσω από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται ένας βαθύτερος λόγος. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην κορυφή επειδή υπήρξε γέννημα της αντιμνημονιακής περιόδου, ωστόσο πλέον το κόμμα δεν μπορεί να προσαρμοστεί και να εκφράσει τις νέες ανάγκες της κοινωνίας. Καθώς βαδίζουμε σε μία άλλη εποχή, δεν έχει η κοινωνία ανάγκη για τέτοιου είδους φυσιογνωμία».

«Αρκετοί περιμέναμε ότι η ΝΔ θα τα πήγαινε καλά, αυτό που νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να δούμε ήταν το μέγεθος κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ» επισήμανε.

Ο Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και τη συντριπτική ήττα του Αλέξη Τσίπρα επισημαίνοντας: «Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς περιμέναμε ότι η ΝΔ θα τα πήγαινε καλά. Αυτό που νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να δούμε ήταν το μέγεθος κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πιτσα
Συναγερμός για πίτσες Pillsbury: Ανάκληση λόγω E. coli – 23 κρούσματα, 5 νοσηλείες
Οι υγειονομικές αρχές καλούν τους καταναλωτές σε αυξημένη προσοχή και άμεση αναζήτηση ιατρικής βοήθειας σε περίπτωση συμπτωμάτων
Συναγερμός για πίτσες Pillsbury: Ανάκληση λόγω E. coli – 23 κρούσματα, 5 νοσηλείες
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Αναπληρωτές: +280 προσλήψεις στην Κρήτη με τοπική πρόσκληση
Ζητούνται περισσότεροι από 280 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στα σχολεία όλης της Κρήτης - Από σήμερα οι αιτήσεις και η λίστα με τις κενές θέσεις
Αναπληρωτές: +280 προσλήψεις στην Κρήτη με τοπική πρόσκληση
ΥΠΑΙΘΑ
Το υπουργείο Παιδείας «κόβει» το τσιγάρο - Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 500€
Εγκύκλιος με σχέδιο αποτροπής καπνίσματος στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας
Το υπουργείο Παιδείας «κόβει» το τσιγάρο - Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 500€