νοσοκομείο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τη σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης αλλά και της κυβέρνησης της επόμενης ημέρας μετά τις δεύτερες κάλπες, δημιουργεί ήδη το μέγαρο Μαξίμου

Τη σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης αλλά και της κυβέρνησης της επόμενης ημέρας μετά τις δεύτερες κάλπες, δημιουργεί ήδη το μέγαρο Μαξίμου όπως αναφέρουν πληροφορίες του ethnos.gr. Άλλωστε το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό της Nέας Δημοκρατίας στις εκλογές στις 21 Μαΐου δίνει τη δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιλέξει από τώρα όποια πρόσωπα επιθυμεί, χωρίς να μπορεί να αμφισβητηθεί από το εσωτερικό του κόμματος.

Ήδη με βάση έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr υπηρεσιακή υπουργός Υγείας αναμένεται να οριστεί η καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου η οποία σήμερα υπηρετεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η κυρία Κοτανίδου που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πανδημία, έχει ήδη ενημερωθεί για τον ρόλο που αναμένεται να διαδραματίσει τον επόμενο μήνα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Διαβάστε επίσης: 

Μαρουσάκης: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα σκαμπανεβάσματα του καιρού - Αφρικανική σκόνη και ηφαιστειακή τέφρα «πνίγουν» τη χώρα | Έθνος (ethnos.gr)

Εξιχνιάστηκαν 3 οπαδικές επιθέσεις σε ανηλίκους σε Γλυκά Νερά και Χαλάνδρι - Εντόπιζαν τα θύματα από τα μέσα μεταφοράς | Έθνος (ethnos.gr)

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

doe.jpg
ΔΟΕ: Κινητοποίηση στις 9 Ιουνίου ενάντια στους σχεδιασμούς για περικοπές σε διορισμούς και προσλήψεις
Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. με αιτήματα για μαζικούς μόνιμους διορισμούς, κάλυψη όλων των κενών και ενίσχυση της δημόσιας...
ΔΟΕ: Κινητοποίηση στις 9 Ιουνίου ενάντια στους σχεδιασμούς για περικοπές σε διορισμούς και προσλήψεις
panepistimio aigaiou
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Ημερίδα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Ημερίδα με τίτλο: «ΔΕΠΥ: Από τη διάγνωση στη συμπερίληψη – εκπαιδευτικές διαδρομές από το σχολείο στο Πανεπιστήμιο».
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Ημερίδα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου