Η Νίκη Κεραμέως έδωσε το δικό της μήνυμα, με ανάρτησή της στο Facebook, για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών του 2023 και τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
«Ιστορική ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία, ιστορική ημέρα για την Ελλάδα. Ευχαριστούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η τιμή μας είναι ακόμη μεγαλύτερη, όπως και η ευθύνη να αξιοποιήσουμε τη δύναμη αυτή για να προχωρήσουμε μπροστά ακόμη πιο τολμηρά, ακόμη πιο αποτελεσματικά.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες του Βορείου Τομέα Αθηνών που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην καταπληκτική μας ομάδα που δούλεψε εξαιρετικά σκληρά τέσσερα χρόνια για μια καλύτερη Ελλάδα».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom