Γαϊτάνης - Αντώναρος
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Άγριος καβγάς Αντώναρου – Γαϊτάνη: «Νεόκοπε Συριζαίε» – «Θα ντρεπόμουν να είμαι πλάι σε χουντόμουτρα»

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Ευάγγελο Αντώναρο και τον Τάσο Γαϊτάνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής Casus Belli στο Attica tv.

Οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή την αντιπαράθεση για την ψηφιακή κάρτα, όταν ο κ. Αντώναρος ρώτηση τον κ. Γαϊτάνη «πόσο κόστισε αυτό το ψηφιακό μέτρο». Ο βουλευτής της ΝΔ αρχικα΄του απάντησε πως «μπορώ να σας πω πόσο κοστίζουν αυτά που έχετε προτείνει», ωστόσο στη συνέχεια η συζήτηση παρεκτράπη, όταν ο κ. Αντώναρος του είπε πως «ψεύδεται όπως ψεύδεται και ο πρωθυπουργός του».

«Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος Συριζαίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου», του είπε ο Τάσος Γαϊτάνης ενώ τον κατηγόρησε για «κωλοτούμπα». Η ένταση και οι χαρακτηρισμοί συνεχίστηκαν με τον κ. Αντώναρο να του απαντάει πως «εγώ θα ντρεπόμουνα να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι τον Βορίδη και τον Πλεύρη».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

stratos
Πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης: Όλες οι αλλαγές στην έκδοση και τον έλεγχο γνησιότητας
Στρατολογική κατάσταση: Οι νέοι κανόνες για έκδοση, χρήση και επιβεβαίωση εγγράφων
Πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης: Όλες οι αλλαγές στην έκδοση και τον έλεγχο γνησιότητας
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων
Ο καθηγητής Ευάγγελος Λιάτσικος έκανε επέμβαση στην Αθήνα μέσω Κίνας και έγραψε ιστορία στην τηλεχειρουργική
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων