Γαϊτάνης - Αντώναρος
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Άγριος καβγάς Αντώναρου – Γαϊτάνη: «Νεόκοπε Συριζαίε» – «Θα ντρεπόμουν να είμαι πλάι σε χουντόμουτρα»

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Ευάγγελο Αντώναρο και τον Τάσο Γαϊτάνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής Casus Belli στο Attica tv.

Οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή την αντιπαράθεση για την ψηφιακή κάρτα, όταν ο κ. Αντώναρος ρώτηση τον κ. Γαϊτάνη «πόσο κόστισε αυτό το ψηφιακό μέτρο». Ο βουλευτής της ΝΔ αρχικα΄του απάντησε πως «μπορώ να σας πω πόσο κοστίζουν αυτά που έχετε προτείνει», ωστόσο στη συνέχεια η συζήτηση παρεκτράπη, όταν ο κ. Αντώναρος του είπε πως «ψεύδεται όπως ψεύδεται και ο πρωθυπουργός του».

«Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος Συριζαίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου», του είπε ο Τάσος Γαϊτάνης ενώ τον κατηγόρησε για «κωλοτούμπα». Η ένταση και οι χαρακτηρισμοί συνεχίστηκαν με τον κ. Αντώναρο να του απαντάει πως «εγώ θα ντρεπόμουνα να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι τον Βορίδη και τον Πλεύρη».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άννα Ροκοφύλλου
Πρόεδρος ΙΝΕΔΙΒΙΜ: «Η διά βίου μάθηση, στρατηγική επιλογή για απασχόληση και κοινωνική συνοχή»
Άννα Ροκοφύλλου - Πρόεδρος ΙΝΕΔΙΒΙΜ: «Η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ – εργαλείο απασχόλησης και κοινωνικής ένταξης»
Πρόεδρος ΙΝΕΔΙΒΙΜ: «Η διά βίου μάθηση, στρατηγική επιλογή για απασχόληση και κοινωνική συνοχή»
meth
Αόρατος κίνδυνος στα νοσοκομεία: Έκθεση σε καρκινογόνες ουσίες για έναν στους τρεις εργαζόμενους
Ένας στους τρεις σε κίνδυνο: Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη για την υγεία των εργαζομένων
Αόρατος κίνδυνος στα νοσοκομεία: Έκθεση σε καρκινογόνες ουσίες για έναν στους τρεις εργαζόμενους
διακριση
Μαθητές από τη Ναύπακτο στην «Εθνική Ελλάδος» των Νέων Επιστημόνων για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό EUCYS 2026
Τι είναι ο διαγωνισμός EUCYS και γιατί η διάκριση αυτή είναι τεράστια;
Μαθητές από τη Ναύπακτο στην «Εθνική Ελλάδος» των Νέων Επιστημόνων για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό EUCYS 2026