Ευ. Αντώναρος: Θα έρθουν και άλλες παραιτήσεις «αρίστων»
Ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου που θα συζητηθεί - «Ο Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να καλέσει την αδελφή του στην κυβέρνηση»

Ως «την κορυφή του παγόβουνου» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή την απομάκρυνση του Α. Διαματάρη από την τωρινή κυβέρνηση, τονίζοντας πως υπάρχουν και άλλες, λιγότερο γνωστές διαστάσεις του θέματος. Μάλιστα, εξαγγέλλει πως δύο ακόμη κυβερνητικά στελέχη θα εξαναγκαστούν σε παραίτηση, ενώ σημειώνει πως σύντομα θα «επιστρατευτεί» από την Κυριάκο Μητσοτάκη η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Η απομάκρυνση (γιατί φυσικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για παραίτηση) Διαματάρη είναι περισσότερο πολυδιάστατη για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα και ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.

Έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις ΚΑΙ για άλλους μη εκλεγμένους ΑΡΙΣΤΟΥΣ ( όπως με πληροφορούν οι πηγές μου). Γι αυτό θα συνιστούσα σε δύο από αυτούς να παραιτηθούν για προσωπικούς λόγους πριν τους αποκεφαλίσουν. Για την ώρα δεν θα πω περισσότερα.

Τέλος: Πριν συμπληρωθεί τρίμηνο από σήμερα ο Μητσοτάκης θα έχει εξαναγκασθεί εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσει την απόφαση του και να καλέσει την Ντόρα Μπακογιάννη στη κυβέρνηση και να της αναθέσει τον συντονισμό του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας όπου ο ίδιος αλλά κι όσοι τον συμβουλεύουν στο παρασκήνιο -- και κάποιοι από μας ξέρουμε ποιοι είναι -- είναι επιεικώς ανεπαρκείς.»

σχετικά άρθρα