KAILI
Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Εύας Καϊλή – Στις 3 Μαρτίου αναμένεται η απόφαση

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Εύας Καϊλή και τον Μαρκ Ταραμπέλα στο εφετείο, μετά την έφεση που είχαν ασκήσει. Όπως ανέφερε πριν από λίγο ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, η απόφαση για την Ε. Καϊλή αναμένεται στις 3 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου, στις 16 Φεβρουαρίου, να παραταθεί κατά δύο μήνες η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή, ο συνήγορός της Σβεν Μαρί άσκησε έφεση, η οποία βάσει της διαδικασίας εκδικάζεται εντός 15 ημερών. Το ίδιο είχε πράξει και ο συνήγορος του κ. Ταραμπέλα.

Η υπεράσπιση της Εύας Καϊλή θα ζητούσε την αποφυλάκισή της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Σε περίπτωση που η απόφαση του Εφετείου είναι αρνητική, η κ. Καϊλή θα παραμείνει προφυλακιστέα για δύο μήνες.

Παράλληλα, η εισαγγελία Βρυξελλών επιβεβαίωσε ότι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και κατηγορούμενος στην υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Φραντσέσκο Τζόρτζι, αφέθηκε χθες ελεύθερος από τις φυλακές του Σαν Ζιλ με ένα ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Υπενθυμίζεται πως ο Φ. Τζόρτζι είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου και αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου της 23ης Φεβρουαρίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τσιπρας
«Πυρά» Τάιλερ κατά Τσίπρα για την «Ιθάκη»: «Μην χρησιμοποιείς το όνομά μου για διαφήμιση»
Την αντίδραση του Τάιλερ Μακμπέθ προκάλεσε απόσπασμα του βιβλίου Τσίπρα
«Πυρά» Τάιλερ κατά Τσίπρα για την «Ιθάκη»: «Μην χρησιμοποιείς το όνομά μου για διαφήμιση»
tsipras-mitsotakis.jpg
Τσίπρας: Τι είπαν μετά τις εκλογές του 2019 με τον Μητσοτάκη - «Δεν πίστευε ότι θα αντέξω τόσο»
Η κουβέντα επικεντρώθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα, με τον Μητσοτάκη να δηλώνει ότι περίμενε τη δική του νίκη, αλλά όχι την επιμονή του Τσίπρα
Τσίπρας: Τι είπαν μετά τις εκλογές του 2019 με τον Μητσοτάκη - «Δεν πίστευε ότι θα αντέξω τόσο»