Πολιτική

Έξαλλος Οικονόμου σε Γιαννούλη: «Αυτές τις κρυάδες να τις κόψετε» (Video)

Κόντρα Οικονόμου-Γιαννούλη
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Αυτά τα αστεία, τα κρύα, να τα κόψετε, γιατί δεν μας αρέσουν καθόλου, να τα πείτε στο κόμμα σας και όχι στο στούντιο» είπε ο Οικονόμου

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος ρώτησαν τον Χρ. Γιαννούλη για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ-1 για την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Νόμιζα δικαιωματικά θα ξεκινούσατε από εμένα για την offshore του Μαντά ή για την κατάληψη του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη», είπε ο Χρήστος Γιαννούλης.

«Εμείς σας ρωτάμε για τη νοθεία, εσείς πείτε για τον Μαντά, ό, τι θέλετε», του απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Κάνετε πολύ κακή ερμηνεία αυτών που είπε ο κ. Τσίπρας» είπε ο Χρήστος Γιαννούλης με τον Δημήτρη Οικονόμου να απαντά: «Εμείς; Ο Μητσοτάκης για νοθεία μίλησε».

«Μπορεί να είστε ένα και το αυτό» σχολίασε ο Χρήστος Γιαννούλης προσθέτοντας ότι αστειεύεται.

Όμως, προκάλεσε την «έκρηξη» του Δημήτρη Οικονόμου.

«Αυτά τα αστεία, τα κρύα, να τα κόψετε, γιατί δεν μας αρέσουν καθόλου, να τα πείτε στο κόμμα σας και όχι στο στούντιο που σας φιλοξενούμε, πολύ συχνά, με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό για να πείτε τις απόψεις σας και αυτές τις κρυάδες να τις κόψετε ή πείτε τις στην Κουμουνδούρου, όχι σε εμάς αυτά. Να κοπούν αυτά» είπε ο δημοσιογράφος.

«Μη με μαλώνετε. Γιατί έχετε τόση ένταση;», έλεγε ο Χρήστος Γιαννούλης, ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου συνέχιζε: «Να τελειώσουν τα κόλπα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Χρ. Γιαννούλης επαναλάμβανε: «Γιατί έχετε τόση ένταση» και ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε: «Γιατί το κάνετε κατά σύστημα. Αν το κάνατε μια φορά, θα έλεγα είναι αστείο και θα γέλαγα κι εγώ».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική