κεραμέως-νίκη
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Η συζήτηση του προϋπολογισμού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το βράδυ με την ψήφιση του, έπειτα από ονομαστική φανερή ψηφοφορία

Συνεχίζεται, για τρίτη ημέρα, στην Ολομέλεια της Βουλής, με ομιλίες βουλευτών υπουργών και υφυπουργών, η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2023.

Σήμερα, αναμένεται να τοποθετηθούν κατά σειρά, επί του νέου προϋπολογισμού, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τιάρας, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης, ο υπουργός Ανάπτυξης 'Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Η συζήτηση του προϋπολογισμού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το βράδυ με την ψήφιση του, έπειτα από ονομαστική φανερή ψηφοφορία.

Θα προηγηθούν οι ομιλίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα καθώς και των άλλων πολιτικών αρχηγών της Αντιπολίτευσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητες
Μήνυμα φοιτητών στη Σύνοδο Πρυτάνεων: «Όχι στις διαγραφές – Δεν θα διαγράψετε το μέλλον μας»
Μαζική κινητοποίηση έξω από τη Σύνοδο Πρυτάνεων στη Βουλιαγμένη – Αιχμές για τον νέο νόμο και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Μήνυμα φοιτητών στη Σύνοδο Πρυτάνεων: «Όχι στις διαγραφές – Δεν θα διαγράψετε το μέλλον μας»
εκκλησια
Θεσσαλονίκη: Πιστοί σταμάτησαν συναυλία μέσα σε εκκλησία – Αστυνομία στο σημείο
Δεκάδες άτομα διέκοψαν εκδήλωση εντός εκκλησίας – Επέμβαση της αστυνομίας για την αποκατάσταση της τάξης
Θεσσαλονίκη: Πιστοί σταμάτησαν συναυλία μέσα σε εκκλησία – Αστυνομία στο σημείο