athanasiou
«Βαρύ» ατόπημα από τον βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου: Λέει «ναι» σε παρακολουθήσεις τηλεφώνων βουλευτών και φέρνει ως παράδειγμα τους εκλεγμένους Έλληνες μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης

Σε μια απίστευτη δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί προχώρησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου. Ούτε λίγο ούτε πολύ επιχείρησε να δικαιολογήσει τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων βουλευτών φέρνοντας ως παράδειγμα τους εκλεγμένους Έλληνες μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης ως υποψήφιων πρακτόρων της Τουρκίας σε θέματα... μεταφοράς μεταναστών!

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό της Μυτιλήνης «Αίολο», την Τετάρτη, ο Χαράλαμπος Αθανασίου χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την... πιθανότητα «ένας μουσουλμάνος βουλευτής της βόρειας Ελλάδας» να δίνει πληροφορίες στην Τουρκία για το «από πού θα μπουν οι μετανάστες»!

Ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε μεν να τονίσει ότι «δε λέω ότι υπάρχει καμία αιχμή, προς Θεού», όμως και μόνο η χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου παραδείγματος και μάλιστα για ένα ζήτημα όπως το σκάνδαλο των υποκλοπών κάθε άλλο παρά θεμιτό μπορεί να είναι.

Συγκεκριμένα, ο Χαράλαμπος Αθανασίου ανέφερε:

«Ας υποθέσουμε ότι ένας βουλευτής ο οποίος έχει θρησκευτικό προσανατολισμό εντελώς διαφορετικό από τους ορθόδοξους, ας πούμε ένας μουσουλμάνος βουλευτής της βορείου Ελλάδος – δεν λέω ότι υπάρχει καμία αιχμή προς Θεού – αν υποθέσουμε ότι δίνει κάποια πληροφορία στη γείτονα χώρα από πού θα μπουν οι μετανάστες κλπ. Γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί; Εδώ προέχει η εθνική ασφάλεια»!

Ο πρώην υπουργός και «γαλάζιος» βουλευτής συνέχισε: «Αν τηρείται η διαδικασία την οποία ο νομοθέτης προβλέπει βεβαίως. Τι λέει ο εκτελεστικός, ο εφαρμοστικός νόμος του Συντάγματος. Τι λέει το Σύνταγμα στο άρθρο 19; Λέει επί λέξει. Νόμος ορίζει τις εγγυήσεις υπό τις οποίες η δικαστική αρχή δεν δεσμεύεται από το απόρρητο για λόγους εθνικής ασφάλειας. Αυτό λέει το Σύνταγμα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tilepaixnidi
Τα πιο αξέχαστα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης
Η ελληνική τηλεόραση έχει φιλοξενήσει στο πέρασμα των δεκαετιών πλήθος τηλεπαιχνιδιών που κατάφεραν να μείνουν χαραγμένα στη μνήμη του κοινού.
Τα πιο αξέχαστα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης
jim rogers
Η λεπτομέρεια που οδήγησε στη διάγνωση άνοιας ενός 55χρονου άνδρα
Η σημασία της προσεκτικής παρατήρησης και της έγκαιρης διάγνωσης φάνηκε μέσα από την ιστορία ενός 55χρονου άνδρα που ζει στην Αυστραλία.
Η λεπτομέρεια που οδήγησε στη διάγνωση άνοιας ενός 55χρονου άνδρα