Διακόπηκε η συνεδρίαση της Βουλής το βράδυ της Δευτέρας, καθώς επικράτησε ένταση μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του προεδρεύοντα, Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος έκλεισε το μικρόφωνο στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Αιτία στάθηκε το ότι ο Παύλος Πολάκης επέμεινε να τοποθετείται για την υπόθεση της Novartis και την αρχειοθέτηση της υπόθεσης για τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ το αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο αναπτυξιακός νόμος.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα του Χαράλαμπου Αθανασίου και να μην τοποθετηθεί για το θέμα αυτό, αλλά μόνο για το αντικείμενο της συζήτησης. Έτσι ο κ. Αθανασίου έκλεισε το μικρόφωνο.
Αντιδρώντας ο Παύλος Πολάκης κατέβηκε από το βήμα εγκαλώντας τους Άδωνι Γεωργιάδη και Χαράλαμπο Αθανασίου.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε να εννοηθεί ότι η πράξη του προεδρεύοντα της διαδικασίας κρύβει πολιτική σκοπιμότητα και έγινε σε συνεννόηση με τον υπουργό Ανάπτυξης.
Η ένταση σημειώθηκε μόλις ένα 24ωρο μετά το χθεσινό επεισόδιο ανάμεσα σε Γεωργιάδη και Πολάκη στο καφενείο της Βουλής, όπου παραλίγο να «πιαστούν στα χέρια».
Κατά τη διάρκεια της διένεξης ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου ανέφερε ότι εφαρμόζει τον κανονισμό της Βουλής και συγκεκριμένα τα άρθρα 77 και 81.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom