Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/Marka2_/status/1488234167091478535 at this time, please check again later.
vouli polakis
Ένταση επικράτησε στη Βουλή, ενώ στο βήμα βρισκόταν ο Παύλος Πολάκης - Ο Χαράλαμπος Αθανασίου τού έκλεισε το μικρόφωνο - Τι συνέβη

Διακόπηκε η συνεδρίαση της Βουλής το βράδυ της Δευτέρας, καθώς επικράτησε ένταση μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του προεδρεύοντα, Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος έκλεισε το μικρόφωνο στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αιτία στάθηκε το ότι ο Παύλος Πολάκης επέμεινε να τοποθετείται για την υπόθεση της Novartis και την αρχειοθέτηση της υπόθεσης για τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ το αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο αναπτυξιακός νόμος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα του Χαράλαμπου Αθανασίου και να μην τοποθετηθεί για το θέμα αυτό, αλλά μόνο για το αντικείμενο της συζήτησης. Έτσι ο κ. Αθανασίου έκλεισε το μικρόφωνο.

Αντιδρώντας ο Παύλος Πολάκης κατέβηκε από το βήμα εγκαλώντας τους Άδωνι Γεωργιάδη και Χαράλαμπο Αθανασίου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε να εννοηθεί ότι η πράξη του προεδρεύοντα της διαδικασίας κρύβει πολιτική σκοπιμότητα και έγινε σε συνεννόηση με τον υπουργό Ανάπτυξης.

Η ένταση σημειώθηκε μόλις ένα 24ωρο μετά το χθεσινό επεισόδιο ανάμεσα σε Γεωργιάδη και Πολάκη στο καφενείο της Βουλής, όπου παραλίγο να «πιαστούν στα χέρια».

Κατά τη διάρκεια της διένεξης ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου ανέφερε ότι εφαρμόζει τον κανονισμό της Βουλής και συγκεκριμένα τα άρθρα 77 και 81.

https://twitter.com/Marka2_/status/1488234167091478535

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κατερίνα Νοτοπούλου
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Το ζήτημα των μεγάλων κενών και της υποστελέχωσης φέρνουν ξανά στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίζει ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν ανάπτυξη στρατευμάτων ενώ παρακολουθούν στενά την ιρανική ηγεσία
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»