ΑΔΕΔΥ: Για την προβολή του δικτάτορα Παπαδόπουλου στο συνέδριο της ΠΟΕΥΠΣ
Απαράδεκτη η ενέργεια της ηγεσίας της ΠΟΕΥΠΣ να προβάλει τη χούντα στο συνέδριό της

Με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη ενέργεια της προβολής φωτογραφιών, με βίντεο σε γιγαντοοθόνη, του δικτάτορα Παπαδόπουλου, του Παττακού και του γνωστού «πουλιού» της Χούντας, κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου της ΠΟΕΥΠΣ.

Οι δικαιολογίες που προσπάθησε να ψελλίσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ότι η περίοδος της χούντας είναι είτε το θέλουμε είτε όχι ενταγμένη μέσα στη συνολική ιστορία του Πυροσβεστικού Σώματος, είναι προκλητικές και επικίνδυνες.

Με αυτό τον τρόπο οδηγούν σε ένα πρωτοφανές ξέπλυμα της επτάχρονης φασιστικής δικτατορίας, η οποία μάτωσε τον ελληνικό λαό, φυλάκισε, εξόρισε, βασάνισε και δολοφόνησε ακόμα και αντιφασίστες αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Για την προβολή του δικτάτορα Παπαδόπουλου στο συνέδριο της ΠΟΕΥΠΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη ενέργεια της προβολής φωτογραφιών, με βίντεο σε γιγαντοοθόνη, του δικτάτορα Παπαδόπουλου, του Παττακού και του γνωστού «πουλιού» της Χούντας, κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου της ΠΟΕΥΠΣ και συγκεκριμένα κατά τη δεύτερη μέρα των εργασιών, στις 9 Ιουνίου, κατά τη διαδικασία των χαιρετισμών.

Ο εκπρόσωπος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο συνέδριο -προεδρεύων της Εκτελεστικής Επιτροπής- διαμαρτυρήθηκε έντονα τόσο κατά τη διάρκεια προβολής των εικόνων, όσο και στην τοποθέτησή του, όπου στηλίτευσε και καταδίκασε την προκλητική κι απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

Είναι, πράγματι, πρωτοφανές σε ένα συνέδριο ομοσπονδίας, όπου κυρίαρχο γεγονός πρέπει να είναι η συζήτηση των προβλημάτων των εργαζομένων και των πυροσβεστών, να προβάλλονται εικόνες του δικτάτορα Παπαδόπουλου και άλλων στοιχείων της Χούντας που αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους από τα προβλήματα κι αμαυρώνουν την προσφορά και τη δράση τους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηλιτεύει και καταδικάζει το απαράδεκτο αυτό γεγονός και δηλώνει πως αυτές οι πρακτικές κι οι συμπεριφορές δεν έχουν καμιά μα καμιά θέση στο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Σβήστε αμέσως αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Λυτρίβη
Ι.Λυτρίβη: Εθνικός στόχος η αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης
Τι δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).
Ι.Λυτρίβη: Εθνικός στόχος η αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης