ΑΔΕΔΥ: Για την προβολή του δικτάτορα Παπαδόπουλου στο συνέδριο της ΠΟΕΥΠΣ
Απαράδεκτη η ενέργεια της ηγεσίας της ΠΟΕΥΠΣ να προβάλει τη χούντα στο συνέδριό της

Με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη ενέργεια της προβολής φωτογραφιών, με βίντεο σε γιγαντοοθόνη, του δικτάτορα Παπαδόπουλου, του Παττακού και του γνωστού «πουλιού» της Χούντας, κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου της ΠΟΕΥΠΣ.

Οι δικαιολογίες που προσπάθησε να ψελλίσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ότι η περίοδος της χούντας είναι είτε το θέλουμε είτε όχι ενταγμένη μέσα στη συνολική ιστορία του Πυροσβεστικού Σώματος, είναι προκλητικές και επικίνδυνες.

Με αυτό τον τρόπο οδηγούν σε ένα πρωτοφανές ξέπλυμα της επτάχρονης φασιστικής δικτατορίας, η οποία μάτωσε τον ελληνικό λαό, φυλάκισε, εξόρισε, βασάνισε και δολοφόνησε ακόμα και αντιφασίστες αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Για την προβολή του δικτάτορα Παπαδόπουλου στο συνέδριο της ΠΟΕΥΠΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη ενέργεια της προβολής φωτογραφιών, με βίντεο σε γιγαντοοθόνη, του δικτάτορα Παπαδόπουλου, του Παττακού και του γνωστού «πουλιού» της Χούντας, κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου της ΠΟΕΥΠΣ και συγκεκριμένα κατά τη δεύτερη μέρα των εργασιών, στις 9 Ιουνίου, κατά τη διαδικασία των χαιρετισμών.

Ο εκπρόσωπος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο συνέδριο -προεδρεύων της Εκτελεστικής Επιτροπής- διαμαρτυρήθηκε έντονα τόσο κατά τη διάρκεια προβολής των εικόνων, όσο και στην τοποθέτησή του, όπου στηλίτευσε και καταδίκασε την προκλητική κι απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

Είναι, πράγματι, πρωτοφανές σε ένα συνέδριο ομοσπονδίας, όπου κυρίαρχο γεγονός πρέπει να είναι η συζήτηση των προβλημάτων των εργαζομένων και των πυροσβεστών, να προβάλλονται εικόνες του δικτάτορα Παπαδόπουλου και άλλων στοιχείων της Χούντας που αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους από τα προβλήματα κι αμαυρώνουν την προσφορά και τη δράση τους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηλιτεύει και καταδικάζει το απαράδεκτο αυτό γεγονός και δηλώνει πως αυτές οι πρακτικές κι οι συμπεριφορές δεν έχουν καμιά μα καμιά θέση στο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι μπορώ να τρώω το βράδυ για να χάσω κιλά: 5 & 1 φαγητά

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

kapnisma_6.jpg
Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος: «Θεριακλήδες» πολλοί Ελληνες έφηβοι...
Ερευνα ΕΠΙΨΥ: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί σήμερα το επικρατέστερο καπνικό προϊόν μεταξύ των εφήβων, με τη χρήση του να έχει αυξηθεί σημαντικά...
Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος: «Θεριακλήδες» πολλοί Ελληνες έφηβοι...
Εκπαιδευτικό Summer Camp επαγγελματικής εξέλιξης και ενδυνάμωσης νέων δασκάλων και καθηγητών
Summer Camp για νέους δασκάλους/καθηγητές: «Υποστήριξη των νέων εκπαιδευτικών σε δύσκολες καταστάσεις»
Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν
Summer Camp για νέους δασκάλους/καθηγητές: «Υποστήριξη των νέων εκπαιδευτικών σε δύσκολες καταστάσεις»
μαθητές
Μαθηματικά ή διαγωνίσματα μαθηματικών διαβάζουν οι μαθητές που προετοιμάζονται για την Τράπεζα Θεμάτων ή για τις Πανελλήνιες;

Χθες και προχθές κατέρρευσε το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων και όλα τα σχολεία της χώρας καθυστέρησαν για ώρες τις εξετάσεις τους. Οι μαθητές...

Μαθηματικά ή διαγωνίσματα μαθηματικών διαβάζουν οι μαθητές που προετοιμάζονται για την Τράπεζα Θεμάτων ή για τις Πανελλήνιες;