Πολιτική

Λατινοπούλου: «Η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς...»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η ανάρτηση και οι αντιδράσεις στα σχόλιά της

«Τσουνάμι» οργισμένων αντιδράσεων πυροδότησε για μία ακόμη φορά μια νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη, με ανάρτησή της στο Twitter σχολίασε το περιστατικό κακοποίησης γάτας σε ψαροταβέρνα στην Αιδιψό. Η ίδια συνέκρινε την έκταση που πήρε η υπόθεση με την καταγγελία σοκ 17χρονης ότι την απήγαγαν και την κράτησαν για 4 ημέρες σε σπίτι στο Κολωνό.

Η ανάρτησή της στο Twitter

«Στην Ελλάδα η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς. Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά. Οι Πακιστανοί θα πληρώσουν αντίστοιχα 50χιλ ευρώ; Θα απελαθούν; Ή θα τριγυρίζουν πάλι ελεύθεροι για να διαπράξουν νέα εγκλήματα;», έγραψε στο Twitter.

  Η ανάρτησή της  προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, με κάποιους να αντιδρούν, αλλά και άλλους να επικροτούν τα όσα γράφει.
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική