Μπογδάνος για δηλώσεις Λατινοπούλου: Ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες
Μέχρι και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έφτασε στο σημείο να επικρίνει της δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που προκάλεσαν εύλογες αντιδράσεις, σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Οι δηλώσεις της Λατινοπούλου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες» δήλωσε στον Alpha.

Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε ενοχληθεί από τα «80 παραπάνω κιλά» της τραγουδίστριας που εκπροσώπησε τη Μάλτα στη Eurovision. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε πει ότι «φοβάται» ότι ο διαγωνισμός θα «μετατραπεί σε "μάχη" μεταξύ εκείνων που έχουν κατέβει για να τραγουδήσουν και εκείνων που έχουν κατέβει για να “δειχτούν” ως κάτι το διαφορετικό».

Τώρα, όμως λέει ότι «όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, αν η ομορφιά αυτή πηγάζει από μέσα. Η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Τα πρότυπα της ομορφιάς αλλάζουν με τα χρόνια. Η γυναικεία όμως ομορφιά στο μάτι εκείνου που αγαπά την γυναίκα, μένει διαχρονική και αναλλοίωτη».

«Δεν υπάγεται ούτε σε προδιαγραφές και ούτε σε στάνταρ, λες και είναι αγωνιστικός ίππος η γυναίκα ή αυτοκίνητο. Οι γυναίκες όπως και οι άνδρες, είμαστε άνθρωποι και η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με στανταρισμένα κουτάκια, που πρέπει κανείς να βάζει “τικ”» πρόσθεσε.

Επίσης, ο Κωσταντίνος Μπογδάνος είπε: «Σε αυτόν εδώ τον κόσμο υπάρχει πολύς χώρος για τις κυρίες που θέλουν αξύριστες τις μασχάλες και τα πόδια τους, για τις κυρίες που θέλουν να κάνουν αποτρίχωση και χαλάουα. Υπάρχει χώρος για τους άνδρες που θέλουν να είναι αποτριχωμένοι ή που θέλουν να ακολουθούν τη σχολή του Τζέιμς Μποντ του ’60. Δεν υπάρχει λόγος να ερίζουμε μεταξύ μας. Υπάρχει μια επιθετική διάθεση από αυτούς που για πολλούς που για πολλά χρόνια έχουν καταπιεστεί. Όμως δεν δικαιολογεί αυτό του να απαντάμε και εμείς εριστικά και διχαστικά».

«Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες. Και δεν βοήθησαν ούτε οι διευκρινίσεις οι οποίες δόθηκαν. Η άποψή μου είναι αυτή ότι η ομορφιά δεν μπαίνει σε καλούπια, αυτή είναι η αποψή μου. Και η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα» κατέληξε.

 

Δείτε το βίντεο στο 18:00:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikoi
Υπουργείο Παιδείας: Διευκρινίσεις για την τοποθέτηση και την ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ
Γενικές οδηγίες για κάθε κατηγορία πρόσληψης αναπληρωτών - Οδηγίες ανάληψης υπηρεσίας
Υπουργείο Παιδείας: Διευκρινίσεις για την τοποθέτηση και την ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ
Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας για το βίβλίο του «Ιθάκη»: Δεν έχω αφήσει τίποτα εκτός (Βίντεο)
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί ότι ο τίτλος «Ιθάκη» επιλέχθηκε συνειδητά, καθώς αποτελεί μια αέναη πορεία, όχι έναν τελικό προορισμό
Αλέξης Τσίπρας για το βίβλίο του «Ιθάκη»: Δεν έχω αφήσει τίποτα εκτός (Βίντεο)
ζαχαρακη
Υπουργείο Παιδείας: 7.974 νέες θέσεις πρόσληψης αναπληρωτών - Για τις 1.586 θέσεις δεν υπήρξε ενδιαφέρον από εκπαιδευτικούς – θα ακολουθήσει ειδική προκήρυξη
7.974 νέες θέσεις πρόσληψης αναπληρωτών – Για τις 1.586 θέσεις δεν υπήρξε ενδιαφέρον από εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στους πίνακες ΑΣΕΠ – θα...
Υπουργείο Παιδείας: 7.974 νέες θέσεις πρόσληψης αναπληρωτών - Για τις 1.586 θέσεις δεν υπήρξε ενδιαφέρον από εκπαιδευτικούς – θα ακολουθήσει ειδική προκήρυξη