Άδωνις Γεωργιάδης: «Με βρίζανε, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πάθω καρκίνο»
Δέκτης πολλών υβριστικών μηνυμάτων είναι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης εξαιτίας της προσπάθειάς του να μεταπείσει τους αντιεμβολιαστές, όπως υποστηρίζει

«Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενους στους ανεμβολίαστους.

Ο Άδωνις Γεωγιάδης είπε στο Kontra ότι έχει δεχτεί πολλά υβριστικά μηνύματα. «Με βρίζανε, μου στέλνανε e-mail, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο…», ανέφερε.

Συγεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Θέλω να σας μιλήσω λίγο επί του προσωπικού: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο προσπάθησα να πείσω τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο… Οι βρισιές που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν δεν υπάρχουν».

«Σας λέω λοιπόν… πλέον προσωπικά κουράστηκα! Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα. Δεν υπάρχει το κράτος να κάνει κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα» πρόσθεσε.

«Από εδώ και μπρος ο καθένας έχει την ατομική ευθύνη. Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει, δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του. Επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα» επισήμανε.

Στη συνέχεια, είπε: «Δεν μπορείς να φανταστείς το bullying που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους. Άμα σας δείξω τα μηνύματα θα ντραπείτε για την ανθρώπινη φύση. Λες και εγώ έχω συμφέρον να κάνεις εσύ εμβόλιο… Μη σώσεις!».

«Το μη σώσεις είναι κουβέντα;» του επισήμαναν οι δημοσιογράφοι, με τον υπουργό να απαντά: «Το μη σώσεις είναι λαϊκή έκφραση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

στρατός
ΥΠΕΘΑ: «Καμία εξαπάτηση – πραγματικές αυξήσεις για όλα τα στελέχη»
Κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί μειώσεων στο νέο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων – Τι αλλάζει σε μισθούς, συντάξεις και εφάπαξ
ΥΠΕΘΑ: «Καμία εξαπάτηση – πραγματικές αυξήσεις για όλα τα στελέχη»
Γιώργος Μαζωνάκης
Λιάγκας «αδειάζει» τα δημοσιεύματα για Μαζωνάκη: «Δεν κατατέθηκε στον τηλεμαραθώνιο ούτε ένα ευρώ»
Δημόσια παρέμβαση για τον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1 και τη φημολογούμενη δωρεά των 20.000 ευρώ – «Η αλήθεια πρέπει να λέγεται»
Λιάγκας «αδειάζει» τα δημοσιεύματα για Μαζωνάκη: «Δεν κατατέθηκε στον τηλεμαραθώνιο ούτε ένα ευρώ»
Άρης Μουγκοπέτρος
Αθώος ο Άρης Μουγκοπέτρος – «Δεν μπορώ να μιλήσω» δήλωσε μετά την αθώωσή του
Η απόφαση του Δικαστηρίου Τρίπολης και οι πρώτες συγκινημένες αντιδράσεις του γνωστού μουσικού μετά την αθώωσή του
Αθώος ο Άρης Μουγκοπέτρος – «Δεν μπορώ να μιλήσω» δήλωσε μετά την αθώωσή του