Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Δέκτης πολλών υβριστικών μηνυμάτων είναι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης εξαιτίας της προσπάθειάς του να μεταπείσει τους αντιεμβολιαστές, όπως υποστηρίζει

«Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενους στους ανεμβολίαστους.

Ο Άδωνις Γεωγιάδης είπε στο Kontra ότι έχει δεχτεί πολλά υβριστικά μηνύματα. «Με βρίζανε, μου στέλνανε e-mail, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο…», ανέφερε.

Συγεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Θέλω να σας μιλήσω λίγο επί του προσωπικού: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο προσπάθησα να πείσω τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο… Οι βρισιές που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν δεν υπάρχουν».

«Σας λέω λοιπόν… πλέον προσωπικά κουράστηκα! Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα. Δεν υπάρχει το κράτος να κάνει κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα» πρόσθεσε.

«Από εδώ και μπρος ο καθένας έχει την ατομική ευθύνη. Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει, δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του. Επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα» επισήμανε.

Στη συνέχεια, είπε: «Δεν μπορείς να φανταστείς το bullying που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους. Άμα σας δείξω τα μηνύματα θα ντραπείτε για την ανθρώπινη φύση. Λες και εγώ έχω συμφέρον να κάνεις εσύ εμβόλιο… Μη σώσεις!».

«Το μη σώσεις είναι κουβέντα;» του επισήμαναν οι δημοσιογράφοι, με τον υπουργό να απαντά: «Το μη σώσεις είναι λαϊκή έκφραση».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: LIVE Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα