Άδωνις Γεωργιάδης
Nick Paleologos / SOOC
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίζεται τη Νίκη Κεραμέως στο θέμα της αντιμετώπισης των εκπαιδευτικών που "μάχονται για το πως θα γλυτώσουν την αξιολόγηση"

Η αντιμετώπιση των Συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ από την @nkerameus  είναι από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας κατά του κακώς εννοουμένου Συνδικαλισμού. Αντί να μάχονται για το πώς θα γίνουν τα Σχολεία μας καλύτερα μάχονται για το πώς θα γλιτώσουν την Αξιολόγηση. Μπράβο της!

Τα παραπάνω τουίταρε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τόσα πολλά ψέματα σε τόσες λίγες λέξεις. Ας περιμένει λίγο μέχρι τη Δευτέρα τη συγκέντρωση του "κακώς εννοουμένου Συνδικαλισμού" και των εκπαιδευτικών που "Αντί να μάχονται για το πώς θα γίνουν τα Σχολεία μας καλύτερα μάχονται για το πώς θα γλιτώσουν την Αξιολόγηση"

georgiadis_yper_kerameos.jpg

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίδομα θέρμανσης
Ανατροπή με το επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα πάρουν έξτρα 100 ευρώ
Έρχεται πρόσθετη ενίσχυση για τα ευάλωτα νοικοκυριά – Πότε πληρώνεται η δεύτερη δόση και ποια είναι η κρίσιμη προθεσμία για το myΘέρμανση
Ανατροπή με το επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα πάρουν έξτρα 100 ευρώ