Πολιτική

Βελόπουλος: Άρση ασυλίας αποφάσισε η Βουλή

velopoulos
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Την άρση της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, μετά από μήνυση δύο Ρομά, για δηλώσεις του υπέρ της οπλοκατοχής

Με 263 υπέρ έναντι 9 κατά, η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου.

Η υπόθεση του κ. Βελόπουλου αφορά μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του δύο Ρομά, για δήλωση που έκανε, με αφορμή περιστατικό που είχε σημειωθεί στην Μεσσήνη με εμπλοκή Ρομά, με την οποία είχε ταχθεί υπέρ της οπλοκατοχής, ώστε τα θύματα ληστειών να μπορούν να αμύνονται, όπως ισχυρίστηκε.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο κ. Βελόπουλος ζήτησε την άρση ασυλίας του, ενώ θετική ήταν και η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας προς την Ολομέλεια.

Την άρση ασυλίας καταψήφισαν μόνο οι 9 βουλευτές του κόμματος του, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα την υπερψήφισαν.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική