Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=ztBh9qf2gVQ&t=1s&ab_channel=%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE%CE%94%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7 at this time, please check again later.
Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στην αγάπη του κόσμου αποδίδει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος το γεγονός ότι νοσεί από κορονοϊό - «Κόλλησα όταν ένας άνθρωπος ήρθε πάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει και να με ασπαστεί»

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο twitter. Ο ίδιος ανέφερε πως παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του, παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα.

Το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής αποκάλυψε επίσης και τον τρόπο με τον οποίο κόλλησε, ισχυριζόμενος ότι νόσησε από την... έξαρση αγάπης του κόσμου. Αναφέρθηκε μάλιστα σε συγκεκριμένο περιστατικό κατά το οποίο ένας άνθρωπος έτρεξε αυθόρμητα πάνω του για να τον αγκαλιάσει.

«Τρίτη κόλλησα, Παρασκευή το ανακοίνωσα. Δεν έχω κολλήσει κανέναν. Εγώ κόλλησα όταν ένας άνθρωπος ήρθε πάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει και να με ασπαστεί. Ήταν μία κατάσταση από αυτές που δύσκολα τις ελέγχεις», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι», του ΣΚΑΪ, και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Η αγάπη του κόσμου κ. Κούτρα...».

Λίγο μετά ο Μπογδάνος ανέφερε ότι ο άνθρωπος τον αγκάλιασε για «να μου δείξει την αγάπη του, φαίνεται ότι δεν είχε πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση του κορονοϊού», με αποτέλεσμα να νοσήσει και ο ίδιος.

https://www.youtube.com/watch?v=ztBh9qf2gVQ&t=1s&ab_channel=%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE%CE%94%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παμακ
ΠΑΜΑΚ: Διημερίδα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουνίου 2026 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στην Αίθουσα Συνεδρίων Καθηγητή Ηλία Ι....
ΠΑΜΑΚ: Διημερίδα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Συνταγματική αναθεώρηση: Live η συζήτηση στη Βουλή - Στο επίκεντρο άρθρο 16 και μονιμότητα στο Δημόσιο
Πολιτικό «ροντέο» στη Βουλή: Δείτε live τη μάχη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Αυτά είναι τα 42 μέλη της Επιτροπής
Συνταγματική αναθεώρηση: Live η συζήτηση στη Βουλή - Στο επίκεντρο άρθρο 16 και μονιμότητα στο Δημόσιο