Μητσοτάκης: Μέχρι το καλοκαίρι ελπίζουμε να ανοίξουμε
«Μετά το Πάσχα ελπίζουμε να ανοίξουμε για τα καλά, μέχρι το καλοκαιράκι» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Κορινθία

Κατά την επίσκεψή του στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι μετά το Πάσχα θα επιστρέψει η αγορά σε κανονικούς ρυθμούς.

«Μετά το Πάσχα ελπίζουμε να ανοίξουμε για τα καλά, μέχρι το καλοκαιράκι» είπε χαρακτηριστικά.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ειδικοί είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το Πάσχα, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού αλλά και οι διασωληνωμένοι παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και θεωρείται πολύ δύσκολο να επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Αναφορικά με την εστίαση, ο πρωθυπουργός έχει αναφέρει και παλιότερα ότι και αυτή η δραστηριότητα πάει για μετά το Πάσχα, με τραπέζια σε εξωτερικούς χώρους.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας δήλωσε στο OPEN TV: «υπάρχουν διαφωνίες πολλές ακόμα και μεταξύ των λοιμωξιολόγων. Ξέρουμε πως υπάρχει κούραση έπειτα από 14 μήνες στον κόσμο. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να υπάρχει μερική αποσυμπίεση, χωρίς όμως να ξεφεύγει τελείως η κατάσταση με την εφαρμογή των μέτρων. Πάντα βλέπουμε βδομάδα με βδομάδα τι γίνεται με βάση τα κρούσματα και αποφασίζουμε, δεν αποκλείουμε τίποτα όσον αφορά το Πάσχα», σημειώνοντας ότι οι σχετικές αποφάσεις για το αν επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού για το Πάσχα, θα ληφθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Οι δύο ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ για τις κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης

Κυρώσεις σε εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν self test

Άνοιγμα σχολείων: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Η νέα 7μηνη ή 9μηνη Μοριοδοτούμενη ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ εκπαιδευτικών ΜΟΝΟ 240 ή 220 ΕΥΡΩ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα