Κριθαρίδης: «Έκτρωμα» οι δηλώσεις Χατζηδάκη για τα εργασιακά
Ο Κωστής Χατζηδάκης, «επιβεβαίωσε την επίθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά δικαιώματα μετά την δεκαετία των μνημονίων - Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι κράτη-μέλη της ΕΕ προωθούν την 6ώρη και όχι την 10ώρη εργασία!»

«Έκτρωμα», χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μ. Κριθαρίδης, το σχέδιο της κυβέρνησης για αλλαγές σε εργασιακά θέματα τονίζοντας ότι ο υπουργός Εργασίας, Κ. Χατζηδάκης«επιβεβαίωσε χθες σε συνέντευξη του, τα όσα είχαν διαρρεύσει πριν από λίγο καιρό για την επίθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά δικαιώματα μετά την δεκαετία των μνημονίων».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Χατζηδάκη ότι ο νόμος δεν θα εφαρμοστεί μονομερώς από τους εργοδότες, αφού θα απαιτείται η συναίνεση των εργαζομένων, ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 δήλωσε:

«Αλήθεια σε ποιον κόσμο ακριβώς ζει ο κ. Χατζηδάκης; Διότι στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, οι εργαζόμενοι εξαναγκάζονται να δουλεύουν ακόμα και με κορονοϊό από τους εργοδότες τους.

Τέλος, επειδή ο υπουργός Εργασίας επικαλέστηκε και Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όσα μεθοδεύει η κυβέρνηση του, ας τον ενημερώσει κάποιος ότι κράτη-μέλη της ΕΕ προωθούν την 6ώρη και όχι την 10ώρη εργασία!».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Οι δύο ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ για τις κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης

Κυρώσεις σε εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν self test

Άνοιγμα σχολείων: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Η νέα 7μηνη ή 9μηνη Μοριοδοτούμενη ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ εκπαιδευτικών ΜΟΝΟ 240 ή 220 ΕΥΡΩ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

Στα βήματα των αρχαίων: Επιβιώσεις της αρχαιότητας στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας
Η σταχυολόγηση διαφορετικών στοιχείων και συμβολισμών, λιγότερο ή περισσότερο «ισχυρών», καταδεικνύει τον σημαντικό ρόλο του παρελθόντος στις...
Στα βήματα των αρχαίων: Επιβιώσεις της αρχαιότητας στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας
Πανελλήνιες 2021: Οι βάσεις για τις Πολυτεχνικές Σχολές
Σύγκλητος ΕΜΠ: Λήψη μέτρων για την ασφαλή επανέναρξη της ακαδημαϊκής λειτουργίας
Συνεδρίαση για την εξέλιξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο εαρινό εξάμηνο, πραγματοποίησε την Τετάρτη η  Σύγκλητος του ΕΜΠ
Σύγκλητος ΕΜΠ: Λήψη μέτρων για την ασφαλή επανέναρξη της ακαδημαϊκής λειτουργίας