mera25
Ο Κωστής Χατζηδάκης, «επιβεβαίωσε την επίθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά δικαιώματα μετά την δεκαετία των μνημονίων - Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι κράτη-μέλη της ΕΕ προωθούν την 6ώρη και όχι την 10ώρη εργασία!»

«Έκτρωμα», χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μ. Κριθαρίδης, το σχέδιο της κυβέρνησης για αλλαγές σε εργασιακά θέματα τονίζοντας ότι ο υπουργός Εργασίας, Κ. Χατζηδάκης«επιβεβαίωσε χθες σε συνέντευξη του, τα όσα είχαν διαρρεύσει πριν από λίγο καιρό για την επίθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά δικαιώματα μετά την δεκαετία των μνημονίων».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Χατζηδάκη ότι ο νόμος δεν θα εφαρμοστεί μονομερώς από τους εργοδότες, αφού θα απαιτείται η συναίνεση των εργαζομένων, ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 δήλωσε:

«Αλήθεια σε ποιον κόσμο ακριβώς ζει ο κ. Χατζηδάκης; Διότι στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, οι εργαζόμενοι εξαναγκάζονται να δουλεύουν ακόμα και με κορονοϊό από τους εργοδότες τους.

Τέλος, επειδή ο υπουργός Εργασίας επικαλέστηκε και Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όσα μεθοδεύει η κυβέρνηση του, ας τον ενημερώσει κάποιος ότι κράτη-μέλη της ΕΕ προωθούν την 6ώρη και όχι την 10ώρη εργασία!».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Αναστολή αιτήσεων ασύλου για τρεις μήνες για όσους φτάνουν στην Ελλάδα από τη βόρεια Αφρική (Live)
Βουλή – Μητσοτάκης: Αναστολή αιτήσεων ασύλου για τρεις μήνες για όσους φθάνουν στην Ελλάδα από τη βόρεια Αφρική (Live)
Μητσοτάκης: Αναστολή αιτήσεων ασύλου για τρεις μήνες για όσους φτάνουν στην Ελλάδα από τη βόρεια Αφρική (Live)
Άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Ξεκινά πρόγραμμα επιδότησης για 2.500 άτομα με αναπηρία – Επιχορήγηση έως 14.500 ευρώ
Ενισχύεται η ανεξάρτητη διαβίωση – Ποιους αφορά και πώς θα γίνουν οι αιτήσεις για επιδότηση ύψους 14.500 ευρώ
Ξεκινά πρόγραμμα επιδότησης για 2.500 άτομα με αναπηρία – Επιχορήγηση έως 14.500 ευρώ
χανια
Πειθαρχικά σε νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς εν μέσω καλοκαιριού - Διαμαρτυρία κατά της αξιολόγησης στα Χανιά
Πειθαρχικά σε δασκάλους εν μέσω καλοκαιριού – Αντίδραση από τον ΣΕΠΕ Χανίων
Πειθαρχικά σε νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς εν μέσω καλοκαιριού - Διαμαρτυρία κατά της αξιολόγησης στα Χανιά