Την αγανάκτησή του εκφράζει ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πάνος Σκουρολιάκος σε ανακοίνωσή του σχετικά με τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη όπου μεταξύ άλλων διερωτήθηκε αν ο ίδιος γνώριζε «για τον βίο και πολιτεία του κ. Λιγνάδη από κουτσομπολιά και φήμες και το απέκρυπτε».
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σκουλιαρόπουλος τονίζει ότι αποτελεί έναν άνθρωπο που προτιμά να κάνει τη δουλειά του «χωρίς κουτσομπολιά, φήμες και άλλα συναφή»
Σε κάθε περίπτωση ξεκαθαρίζει ότι «δεν είμαι όμως εγώ που διόρισα τον κ. Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο χωρίς διαγωνιστική διαδικασία». Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει, δεν οφείλει να απαντήσει ο ίδιος σχετικά με την υπόθεση, αλλά «εκείνοι που τον επέλεξαν».
Νωρίτερα, σε δηλώσεις της η κα Μενδώνη διερωτήθηκε το εξής: «Ο κ. Σκουρολιάκος ήξερε για τον Λιγνάδη; Λογικά θα ξέρει περισσότερα κουτσομπολιά και φήμες από κάποιον που δεν είναι στο σινάφι. Αγνοούσε ή συγκάλυπτε; Αν αγνοούσε, γιατί να μην αγνοούμε εμείς;».
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom