Κυριάκος Μητσοτάκης, Ικαρία
Ο βουλευτής της ΝΔ Χριστόδουλος Στεφανάδης τονίζει ότι παρέθεσε ένα «πρόχειρο και σύντομο γεύμα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά το οποίο «τηρήθηκαν όλα τα μέτρα»

Ανακοίνωση μετά το σάλο που προκλήθηκε με το πολυπληθές γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία, εξέδωσε ο βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Στο σπίτι του βουλευτή διοργανώθηκε γεύμα με τη συμμετοχή πλήθους ανθρώπων, την ώρα που μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας βρίσκονται σε «σκληρό» lockdown και η απαγόρευση κυκλοφορίας έρχεται από τις 18:00 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα.

Ο Χριστόδουλος Στεφανάδης αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι επρόκειτο για ένα «πρόχειρο και σύντομο γεύμα», κατά το οποίο «τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων. Μετα το τέλος της περιοδείας και προ της αναχώρησης του, πέρασε από το λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας, τόπο καταγωγής μου. Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα.

Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι. Στο χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνόδευε στο ταξίδι.

Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι εικόνες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες, αποτέλεσαν αφορμή παρεξήγησης και ερμηνεύθηκε αρνητικά η  έκφραση της παραδοσιακής φιλοξενίας που δείχνουμε όλοι στο νησί μας»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χρήματα με επίδομα
Ανακοινώσεις στη ΔΕΘ: Σενάρια για διεύρυνση του επιδόματος των 250 ευρώ στους συνταξιούχους
Σχέδια για χαλάρωση των κριτηρίων με στόχο περισσότερους δικαιούχους στο ετήσιο βοήθημα των 250 ευρώ
Ανακοινώσεις στη ΔΕΘ: Σενάρια για διεύρυνση του επιδόματος των 250 ευρώ στους συνταξιούχους
Οδυσσέας Ζώρας
Οδυσσέας Ζώρας για το Πανεπιστήμιο Keele: «Δημιουργούνται ευκαιρίες για brain retain και brain regain»
«Το Keele φέρνει νέα εποχή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα- Πάνω από 100 αιτήσεις καθηγητών στο νέο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στην Αθήνα»
Οδυσσέας Ζώρας για το Πανεπιστήμιο Keele: «Δημιουργούνται ευκαιρίες για brain retain και brain regain»
Γεράσιμος Σιάσος
Γεράσιμος Σιάσος: «Το Πανεπιστήμιο Αθηνών γράφει ιστορία – Ορόσημο η ίδρυση παραρτήματος στην Κύπρο»
Δήλωση του Πρύτανη του ΕΚΠΑ Γεράσιμου Σιάσου για την ίδρυση παραρτήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών στην Κύπρο
Γεράσιμος Σιάσος: «Το Πανεπιστήμιο Αθηνών γράφει ιστορία – Ορόσημο η ίδρυση παραρτήματος στην Κύπρο»