Κυριάκος Μητσοτάκης, Ικαρία
Επεισοδιακή αποδεικνύεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία. Με την άφιξή του τα σωματεία κάλεσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και λίγο μετά δημοσιεύθηκε βίντεο στο οποίο παραβρέθηκε σε γλέντι δεκάδων ανθρώπων.

Σε όλη τη χώρα ανακοινώθηκαν επιπλέον περιοριστικά μέτρα σε Δήμους και σε Περιφερειακές Ενότητες. Η εικόνα από την Ικαρία και το συνωστισμό με πρωταγωνιστή τον Πρωθυπουργό προκαλεί το κοινό αισθημα τη στιγμή που ο υπόλοιπος κόσμος υποχρεώνεται να τηρεί αυστηρά τα μέτρα και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή.

Στην επίσκεψή του στην Ικαρία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στο σπίτι του βουλευτή Χ. Στεφανάδη παρουσία δεκάδων ανθρώπων. Είχε προηγηθεί κινητοποίηση σωματείων και συλλογικοτήτων και γιουχάρισμα των διαδηλωτών στον πρωθυπουργό

 Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του NEWS 24/7.

Μουσική, γλέντι, δεκάδες μαζί σε ένα σπίτι, παράκουσαν τις οδηγίες για προφύλαξη διασποράς του κορονοϊού. Το γλέντι έγινε για να τιμηθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο σπίτι του Βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη. Σάλο προκάλεσε αυτή η κίνηση τη στιγμή που όλα τα μέσα πιέζουν τους υπόλοιπους να τηρούν ευλαβικά όλα τα μέτρα.

Το γλέντι έγινε στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη και, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, στο βίντεο που δημοσιεύει αποκλειστικά το NEWS 24/7, οι αποστάσεις και ο σεβασμός στο όριο των ατόμων που μπορούν να συγκεντρωθούν σε μια κατοικία έχει πάει περίπατο.

Στα πλάνα βλέπουμε τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του (πάνω από 50 άτομα) να φτάνουν στο σπίτι, υπό τους ήχους μουσικής, να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να... συνωστίζονται στο σπίτι του βουλευτή.

 

❗️Κάναμε Πάσχα μακριά από τις οικογένειές μας
❗️Κάναμε Χριστούγεννα σε παρέες 9 ατόμων max
❗️Κλεινόμαστε από τις 07/11 στις 21.00 στο σπίτι και από σήμερα τα Σαββατοκύριακα στις 18.00

Ο Μητσοτάκης και η παρέα του είναι υπεράνω απαγορεύσεων. Επικίνδυνοι, προκλητικοί, αναίσθητοι‼️ pic.twitter.com/Z4wmyBfJ2n

— Costas Zachariadis (@CZachariadis) February 6, 2021

Μεταξύ (πολλών) άλλων στο φαγοπότι, που διήρκεσε μία ώρα παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, στο σπίτι πραγματοποιούνταν ετοιμασίες ήδη από την Πέμπτη, για την υποδοχή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ικαρία, Κυριάκος Μητσοτάκης

Δήλωση του βουλευτή Χρ. Στεφανάδη

Ο βουλευτής Σάμου της ΝΔ, καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, έκανε την εξής δήλωση:

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων.

Μετά το τέλος της περιοδείας και προ της αναχώρησης του, πέρασε από το λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας, τόπο καταγωγής μου. Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα. Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι.

Στον χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνόδευε στο ταξίδι. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι εικόνες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες, αποτέλεσαν αφορμή παρεξήγησης και ερμηνεύθηκε αρνητικά η έκφραση της παραδοσιακής φιλοξενίας που δείχνουμε όλοι στο νησί μας».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ