Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/Timelinegr_/status/1328717697887121409?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1328717697887121409%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpolitiki%2Fkarathanasopoylos-se-elliniki-lysi-i-politiki-m-kia-kai-anoisia-echei-kai-ta-oria-tis.9052750.html at this time, please check again later.
karathanasopoulos
Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΚΕ και η απάντησή του σε εκπρόσωπο της Ελληνικής Λύσης

«Η πολιτική μαλακία και ανοησία έχει και τα όριά της», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, στην ολομέλεια της Βουλής.

«Έχετε ε γίνει δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης στη βία και τον προπηλακισμό, στις προπηλακίσεις και τις προσαγωγές. Φαίνεται ζηλέψατε τον ρόλο της Χρυσής Αυγής, που λείπει».

Με αυτόν τον τρόπο, απάντησε στα όσα ανέφερε νωρίτερα  ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας αναφορικά με την επέτειο του Πολυτεχνείου και τις δράσεις του ΚΚΕ.

https://twitter.com/Timelinegr_/status/1328717697887121409?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1328717697887121409%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpolitiki%2Fkarathanasopoylos-se-elliniki-lysi-i-politiki-m-kia-kai-anoisia-echei-kai-ta-oria-tis.9052750.html

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης ανέφερε: «Σας γλεντάει το ΚΚΕ, αυτό σας κάνει το κομμουνιστικό κόμμα και καλά σας κάνουν. Ρίξατε 6.000 αστυνομικούς και ειδικά μέτρα και κάνανε πάρτι. Ο Χρυσοχοϊδης τι κάνει, θα παραιτηθεί; Θα απολογηθεί κάποιος; Είστε κατώτεροι των περιστάσεων. Η κυβέρνηση παραβίασε την λογική μας και τα κόμματα της αριστεράς παραβίασαν τη νομιμότητα».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πλάτωνας φιλοσοφία
Το πλατωνικό παράδοξο: Όταν η τεχνητή νοημοσύνη σκέφτεται σαν μαθητής
Ερευνητές από το University of Cambridge χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο παράδειγμα για να αξιολογήσουν τις δυνατότητες του ChatGPT στα μαθηματικά και...
Το πλατωνικό παράδοξο: Όταν η τεχνητή νοημοσύνη σκέφτεται σαν μαθητής