ειδικη αγωγή
Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέδεσε την αντιφασιστική διαδήλωση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού - Αποστάσεις έλαβε ο Στ. Πέτσας

Έντονα σχολιάζεται η αναφορά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη πως το αντιφασιστικό συλλαλητήριο έξω από το Εφετείο Αθηνών, την ημέρα της ανακοίνωσης της καταδικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή ευθύνεται για την  εκτόξευση των κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κλήθηκε να σχολιάσει την εν λόγω τοποθέτηση, επιχείρησε να λάβει λεπτές, πλην διακριτές αποστάσεις από τη συγκεκριμένη άποψη, δεδομένου ότι η γεωγραφική διασπορά των κρουσμάτων σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας δεν μπορεί να οφείλεται στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο της Αθήνας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έριξε το βάρος στην ελλιπή τήρηση των μέτρων, ενώ προέβη στην εκτίμηση ότι ο υπουργός Ανάπτυξης δε συνέδεσε το θέμα με την πορεία της πανδημίας σε όλη την επικράτεια, σημειώνοντας πως «γνωρίζουμε πολύ καλά πως η αύξηση των κρουσμάτων στη Δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη έχει να κάνει με τον εφησυχασμό και το συγχρωτισμό».

«Ναι χρειάζεται μία εγρήγορση για εστίες ενδεχόμενης αναμετάδοσης, όπως αυτή που αναφέρθηκε, αυτό όμως δεν πρέπει να μας αποσπά την προσοχή από το ότι ο εφησυχασμός είναι ο κίνδυνος», κατέληξε.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μελέτη σοκ για την Όμικρον - Έως και 1.000 φορές αυξημένα τα σωματίδια του κορονοϊού που αποβάλλει ένας ασθενής

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Θεσσαλονίκη: Προετοιμασία για την επιστροφή στα θρανία
Στον δήμο Θεσσαλονίκης γίνονται προσπάθειες για λύση προβλημάτων και πλήρη προετοιμασία των σχολείων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Θεσσαλονίκη: Προετοιμασία για την επιστροφή στα θρανία
Απορριφθέντες αναπληρωτές ΕΒΠ: "Άμεση ένταξη επιτέλους στους οριστικούς πίνακες"
"Όλοι εμείς οι απορριπτέοι αναπληρωτές Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού λόγω κωδικού 201-202 βρισκόμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να παρακολουθούμε τις...
Απορριφθέντες αναπληρωτές ΕΒΠ: "Άμεση ένταξη επιτέλους στους οριστικούς πίνακες"